کد خبر: 1368680
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۷

توزیع هدایای رهبری میان 4 هزار دانش‌آموز بردسیری

گروه اجتماعی: رئیس آموزش و پرورش شهرستان بردسیر گفت: دانش‌آموزان این شهرستان از 500 میلیون تومان هدایای مقام معظم رهبری بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، غلامرضا رضایی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان بردسیر روز پنج‌شنبه، 10 بهمن‌‌ در شورای اداری این شهرستان گفت: 4 هزار و 150 دانش‌آموز مقطع ابتدایی و متوسطه‌ اول شهرستان بردسیر به‌غیر از بخش مرکزی‌ هدایای مقام معظم رهبری را دریافت کردند.
وی افزود: این هدایا که در قالب البسه و پوشاک در‌نظر گرفته شده بود، توسط گروه اعزامی توزیع هدایای رهبری و با حضور مسئولان بین 2 هزار و 150 دانش‌آموز پسر و 2 هزار دانش‌آموز دختر شهرستان بردسیر توزیع شد.
مجتبی بابایی، مسئول گروه اعزامی توزیع هدایای رهبری نیز گفت: خدمات بنیاد علوی در سطح کشور متفاوت است و ما برای نخستین‌بار است که در شهرستان بردسیر اقدام به توزیع پوشاک برای دانش‌آموزان روستایی کرده‌ایم‌.
وی برگزاری هر ساله اردوهای دانش‌آموزی را از دیگر خدمات بنیاد علوی برشمرد و تصریح کرد: اردوگاه بنیاد علوی هر هفته میزبان یک‌هزار و 500 دانش‌آموز از سطح کشور است که از خدمات پزشکی، تفریحی و ورزشی این مکان به‌مدت یک هفته استفاده می‌کنند.

captcha