کد خبر: 1369203
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۴
امام جمعه ارومیه:

همگرایی اقوام دینی تحقق آرمان‌های انقلاب را در پی دارد

گروه سیاسی: برای اینکه نظام اسلامی به همه اهداف ترسیم شده در زمینه‌های مختلف دست پیدا کند همه اقوام و پیروان ادیان باید در کنار یکدیگر قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قرشی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه صبح امروز شنبه، 12 بهمن در دیدار با نمایندگان اقلیت‌های دینی با امام جمعه ارومیه که در فرهنگسرای قرآن و عترت ارومیه انجام شد، اظهار کرد: پیروان ادیان توحیدی مانند مسلمانان در مقابل مطالبات مقام معظم رهبری احساس مسئولیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در کشور ما از جمله ارومیه مسلمانان در کنار سایر اقلیت‌های دینی زندگی مسالمت‌آمیز و فعالیت اجتماعی مختلفی دارند، افزود: برای اینکه نظام اسلامی به همه اهداف ترسیم شده در زمینه‌های مختلف دست پیدا کند همه اقوام و پیروان ادیان باید در کنار یکدیگر قرار گیرند.

حجت‌الاسلام قرشی با اشاره به اینکه پیروان سایر ادیان آسمانی برای تحقق اهداف انقلاب حتی شهید و جانباز تقدیم کرده‌اند، اضافه کرد: بین انبیای الهی هیچ‌گونه تفاوت وجود نداشته و همه آن‌ها در منظر دین مبین اسلام معصوم قلمداد می‌شوند؛ بنابراین پیروان آن‌ها شایسته احترام هستند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: باید در پیشبرد برنامه‌های عمرانی، اجتماعی و فرهنگی از نظرات، پیشنهادات و انتقادات کارشناسان سایر اقلیت‌های دینی به‌طور منظم استفاده شود.

captcha