کد خبر: 1371347
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷

پاسداری از فرهنگ ایرانی - اسلامی وظیفه همگانی است

گروه سیاسی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز گفت: پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی بدون تقویت و توسعه فرهنگ ایرانی ـ اسلامی امکان‌پذیر نیست‌.

سید‌موسی حسینی‌کاشانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: ورود هجمه‌های فرهنگی به ایران مختص دوران بعد از انقلاب نیست و با مراجعه به اسناد تاریخی به‌خوبی می‌توان دریافت که نظام سلطه از دوران پهلوی برای ضربه زدن به فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی برنامه‌ریزی کرده بود و این برنامه‌ها را به‌صورت تدریجی و نامحسوس اجرا می‌کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: سران استکبار همواره نسبت به فرهنگ غنی و باسابقه ایرانی - اسلامی هراس داشتند و آن را سدی مقابل اهداف سلطه‌جویانه خود می‌دانستند.
حسینی‌کاشانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه رهبر انقلاب با آگاهی کاملی که نسبت به تاریخ و فرهنگ ملی ـ مذهبی مردم ایران داشتند، اجازه ندادند که دشمنان نفوذ فرهنگی خود را بر ملت ایران گسترش دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز تأکید کرد: امام خمینی‌(ر‌ه) با رهبری خردمندانه خود انقلاب ایران را به‌سمتی هدایت کردند که دشمن ناچار شد برنامه‌های تهاجم فرهنگی خود را همزمان با وقوع انقلاب متوقف کند.
این مسئول ادامه داد: ملت ایران پس از سپری کردن جنگ سخت با مسئله جنگ نرم و آغاز دور جدیدی از تهاجم فرهنگی رو به رو شدند چراکه پس از پیروزی مردم در جنگ نابرابر در مقابل دشمن بعثی دشمنان انقلاب دریافتند که قادر نیستند از طریق جنگ سخت بر مردم ایران چیره شوند.
وی گفت: دشمنان انقلاب پس از شکست در جنگ سخت و فیزیکی دریافتند که اگر می‌خواهند به زیرساخت‌های انقلاب ضربه وارد کنند و به بدنه نظام آسیب بزنند، می‌بایست از طریق راه‌ها و برنامه‌هایی که فرهنگ ایرانی ـ اسلامی را سست می‌کند وارد عمل شوند.
کاشانی تصریح کرد: امروز مردم اگر می‌خواهند ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب محفوظ بماند باید در قدم اول نسبت به پاسداری از ارزش های ایرانی - اسلامی اهتمام بورزند.
مدیر‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز ادامه داد: دشمنان امروز با استفاده از تمامی امکانات، ابراز تبلیغاتی و با بهره‌گیری از رسانه‌های جمعی قصد دارند اذهان مردم را مخدوش کنند و آنان را نسبت به انقلاب ناامید سازند.
وی خاطر‌نشان کرد: ملت ایران باید همچون گذشته هوشیاری خود را حفظ و خدعه‌های دشمنان را در مسئله تهاجم فرهنگی خنثی کنند و اجازه ندهد دشمن در عرصه جنگ نرم بر آنها پیروز شود.
کاشانی بیان کرد: مسئولین در مسئله مبارزه با شبیخون فرهنگی باید بیش از پیش وارد عمل شوند و با برنامه‌ریزی‌های مدون و بررسی‌های کارشناسانه تلاش کنند تا سطح آگاهی و شناخت مردم را نسبت به مسایل فرهنگی افزایش دهند.
وی درپایان سخنان خود گفت: پاسداری از فرهنگ ایرانی - اسلامی امروز به اندازه پاسداری از انقلاب اهمیت دارد چرا‌که اگر مردم با فرهنگ خود بیگانه شوند انگیزه خود را برای پاسداری از دستاوردهای نظام از دست می‌دهند.

captcha