کد خبر: 1371378
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰

وقف زمینی با نیت احداث خانه عالم در هلیلان

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف ایلام از وقف 160 مترمربع زمین در روستای تخم بلوط هلیلان خبر داد و گفت: در این زمین به همت دانشجویان گروه‌های جهادی دانشگاه امام صادق(ع) خانه عالم احداث می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: اهالی نیکوکار روستای تخم بلوط هلیلان در این استان زمینی به مساحت 160 مترمربع خریداری و آن را با نیت ساخت خانه عالم وقف کردند.
وی با بیان اینکه این زمین در محوطه حسینیه این روستا واقع شده است، گفت: با توجه به استقبال مردم برای استقرار روحانی، مبلغ دینی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در این منطقه اهالی اقدام به خریداری و وقف این میزان زمین نمودند.
مدیرکل اوقاف و امر خیریه استان ایلام خاطرنشان کرد: زمین مذکور به همت دانشجویان گروه‌های جهادی دانشگاه امام صادق(ع) ساخته می‌شود.

captcha