کد خبر: 1371915
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۲
آقامحمدی:

برکات ارزشی انقلاب اسلامی محدود به جغرافیای خاص نیست

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف پیرانشهر گفت: از آنجا که انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب جهانی علیه مصادیق و نمادهای شرک و کفر است، برکات و دستاوردهای ارزشی آن محصور و محدود به جغرافیای کشورمان نمی‌شود.

آقامحمدی، رئیس اوقاف و امور خیریه پیرانشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: بذر انقلاب اسلامی زمانی کاشته شد که ایران ملعبه‌ای در دست اجانب و رهبران مستکبر و دست‌پروده استعمار بود.

وی با اشاره به اینکه دادخواهی از حقانیت ملتی که در سایه ظلم است، مسلماً کار یک نفر نیست بلکه خواست و اراده جمعی را می‌طلبد، افزود: جرقه‌های اصلی انقلاب اسلامی در سال 1342 زده شد و مردم باآگاهی‌بخشی و روشنگری امام راحل و روحانیت مبارز علیه ظلم و فساد رژیم وقت متحد و منسجم شدند.

رئیس اوقاف پیرانشهر انقلاب را منقلب شدن برای رسیدن به اوضاع و شرایط بهتر دانست و اضافه کرد: مهم‌ترین ویژگی انقلاب ایران این است که تنها متعلق به ملت ایران نیست بلکه دستاوردهای آن ابعاد جهانی دارد و متعلق به تمامی ملت‌های آزادی‌خواه است.

بصیرت و تبعیت از رهبر؛ عامل اصلی پیشرفت انقلاب

وی بصیرت مردمی و تبعیت از رهبری واحد را عامل اصلی پیشرفت و ترقی اهداف انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: ملت ایران بصیرت سیاسی و دینی را از این انقلاب آموختند و این نکته‌ای است که باید در جامعه تقویت شود.

آقامحمدی خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران در برابر اظهارات تفرقه‌انگیز آمریکا و ایادی استکبار از خود آگاهی و بصیرت سیاسی استفاده می‌کنند و با استفاده از این ابزارهاست که جریان‌های منطقه را تحلیل کرده و همواره مسیر درست را انتخاب می‌کنند.

رئیس اوقاف پیرانشهر یادآور شد: تا زمانی که ملت ایران حول محور ولایت فقیه حرکت کند بدون شک تمامی نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان طبق وعده محقق الهی مکری برای نابودی خودشان می‌شود و اثری در روند حرکت رو به پیشرفت نظام اسلامی نخواهد داشت.

captcha