کد خبر: 1372229
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
حجت‌الاسلام حاجیلری:

22 بهمن، سرآغاز حکومت الهی بر جهان است

گروه سیاسی: امام جمعه آبدانان با اشاره به اینکه ملت با حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر پاسخ یاوه‌گویی‌های استکبارگران را خواهند داد، گفت: این روز حقیقتاً سرآغاز حکومت الهی بر جهان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین حاجیلری، امام جمعه آبدانان 18 بهمن در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر، اظهار کرد: 22 بهمن، حقیقتاً سرآغاز حکومت الهی بر جهان است؛ ملت ایران در این روز با حضور پرشور خود جواب یاوه‌گویی‌های استکبارگران را خواهند داد.
امام جمعه آبدانان، افزود: حفظ انقلاب درونی، حفظ انگیزه الهی، وحدت در مقصد، اتحاد بین مردم و دشمن‌شناسی ملت را 5 رمز بقای انقلاب اسلامی است.
خطیب نماز جمعه آبدانان از مردم همیشه در صحنه آبدانان خواست با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22  بهمن، با آرمان‌های امام(ره)، شهدا و رهبری معظم انقلاب تجدید میثاق کنند و جواب کوبنده‌ای به دشمنان نظام و انقلاب دهند.
حجت‌الاسلام حاجیلری همچنین به فرا رسیدن 19 بهمن، سالروز همبستگی نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران با امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: امام در این روز به همافران فرمودند: شما تا الان در خدمت طاغوت بوده‌اید و اکنون در خدمت امام عصر(عج) و قرآن هستید.
وی در ادامه خطبه‌ها به سخنان اخیر معاون وزیر امور خارجه آمریکا اشاره کرد و گفت: مسئولان کشور باید قاطعانه پاسخ اظهارات سخیف «شرمن» را بدهند و با خنده و الفاظ محبت‌آمیز به این اظهارات جواب ندهند.
امام جمعه آبدانان بیان کرد: این سخنان بی‌احترامی و اهانت به مردم ایران و همه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و باید محکم جواب آنها داده شود.

captcha