کد خبر: 1372513
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰

تقویت بینش دانش‌آموزی؛ یکی از اهداف برگزاری نمایشگاه‌های «مدرسه انقلاب»

گروه اجتماعی: دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور پاسداری از ارزش‌های انقلاب و تقویت بینش دانش‌آموزی را از اهداف برگزاری نمایشگاه‌های «مدرسه انقلاب» دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حامد علامتی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور امروز، 19 بهمن‌ماه با حضور در دبیرستان دخترانه استاد خمامی‌زاده، اظهار کرد: نمایشگاه «مدرسه انقلاب» برای دومین سال‌ پیاپی در بیش از 3500 مدرسه کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: مدرسه انقلاب، جشنواره دانش‌آموزی است که با همراه نمودن دانش‌آموزان و اولیای آنها به مرحله اجرا رسیده است؛ نمایشگاه‌های «مدرسه انقلاب»، برنامه‌ها و ویژگی‌های منحصر به فردی دارد و در آن به صورت غرفه‌ای و روایتگری توسط دانش‌آموزان اداره می‌شود که باعث تقویت روحیه دانش‌آموزان شده و مخاطب نمایشگاه عام است و مهم‌تر از همه این است که دانش‌آموزان، عرصه‌ای برای ظهور و بروز پیدا کنند و بستر برای ابتکارات آنها باز باشد.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه امسال برای اولین‌بار نمایشگاه در دو حوزه دختران و پسران برگزار می‌شود، گفت: پاسداری از ارزش‌های انقلاب، تقویت بینش دانش‌آموزی، فعال‌سازی تشکل دانش‌آموزان، ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در موضوع انقلاب از اهداف برگزاری نمایشگاه‌های «مدرسه انقلاب» می‌باشد.

علامتی با بیان اینکه از خانواده‌های موفق، مربیان و اتحادیه‌های موفق به عنوان برگزیدگان در شهریورماه سال آینده تجلیل به عمل خواهد آمد، تصریح کرد: 8 نمایشگاه برتر شامل دو نمایشگاه دخترانه و پسرانه در دو بخش مرکز استان‌ها و شهرستان‌ها تقدیر خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: امسال بخش رسانه و مطبوعات در حوزه شهرستانی، استانی و ملی به این طرح اضافه شده است و در دو بخش، رسانه برتر و خبرنگار برتر با در نظر گرفتن شاخص‌های مشخص‌شده، تجلیل می‌شوند.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: در برگزاری نمایشگاه‌های انقلاب، مهم صفحه‌آرایی و چینش نیست، بلکه همین خلاقیت و ابتکار خود دانش‌آموزان است که در جریان فعالیت‌های فرهنگی و انقلابی متبلور می‌شود.

علامتی اضافه کرد: دانش‌آموزانی که اکنون در نمایشگاه مدرسه انقلاب حضور می‌یابند همان دانش‌آموزان نسل سوم انقلابند که راه همان دانش‌آموزان شهید دوران دفاع مقدس را ادامه می‌دهند؛ در حادثه برف اخیر تعدادی از نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در گیلان تخریب شده بود، اما دانش‌آموزان علاقمند به راه شهدا دوباره به برپایی نمایشگاه مدرسه انقلاب اقدام کرده‌اند که این کار آنان نشان‌دهنده علاقمندی آنان به راه پر افتخار انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه در هر مدرسه‌ای که کار فرهنگی انجام شود، مدیر و کادر مدرسه همراه و همگام دانش‌آموزان هستند، ادامه داد: نسل سومی‌های این انقلاب امسال نیز بار دیگر با حضور در یوم‌الله 22 بهمن‌ماه حماسه دیگری رقم خواهند زد.

captcha