کد خبر: 1374379
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲
عباسپور عنوان کرد:

تشکیل سالیانه کمیسیون متقاضیان جانبازی/ 95 درصد بیمارستان‌ها تحت پوشش بیمه‌ بنیاد شهید هستند

گروه جهاد و حماسه: معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تأکید بر لزوم ارائه مدارک کامل به منظور ثبت درصد جانبازی، گفت: کمیسیون پزشکی به منظور رسیدگی به درخواست متقاضیان جانبازی، هر سال تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یکی از بخش‌های مهم در حوزه معاونت درمان بنیاد شهید، کمیسیون پزشکی است که وظیفه بررسی و تعیین درصد جانبازان را به عهده دارد. کمیسیون پزشکی معاونت بهداشت و درمان بنیاد، تنها نهادی است که وظیفه بررسی و تعیین درصد برای جانبازان را برعهده دارد.

تشکیل جلسه سالیانه کمیسیون پزشکی

عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در همین رابطه و درباره نحوه تعیین جانبازی متقاضیان ثبت جانبازی، گفت: کمیسیون پزشکی همه ساله در کشور تشکیل جلسه می‌دهد تا به درخواست متقاضیان رسیدگی کند.

وی ادامه داد: افرادی که متقاضی جانبازی هستند، با تشکیل پرونده در بنیاد شهید منطقه و محل سکونت خود و با ارائه مدارک لازم از جمله صورت سانحه و مدارک درمانی، درخواست ثبت جانبازی خود را اعلام می‌کنند تا کمیسیون مربوط به این امر رسیدگی کرده و نتیجه نهایی را به بنیاد شهید استان مربوط ارسال کند.

عباسپور با بیان اینکه در مواردی خاص که مدارک درمانی همزمان ندارند، با صدور صورت سانحه توسط یگان‌های مربوطه یا معاونت انسانی یگان خدمت به بنیاد شهید استان‌ها امکان‌پذیر است، تصریح کرد: کسانی که خواستار ثبت جانبازی هستند، اما مدارک لازمه را به طور کامل ندارند، به یگان‌های محل خدمت خود مراجعه کرده و صورت سانحه لازمه را دریافت و به این بنیاد ارائه دهند تا در کمیسیون پزشکی شرکت کنند.

لزوم ارائه مدارک مستدل برای ثبت جانبازی

عباسپور مطرح کرد: در راستای تعیین درصد جانبازی، اصلی‌ترین مسئله، نبود مدارک لازم و مستدل مبنی بر اثبات تحقق امر جانبازی است. بسیار هستند افرادی که در طول هشت سال دفاع مقدس بر اثر حملات رژیم بعثی، به درجه رفیع جانبازی نائل آمدند، اما در آن دوران و حتی بعد از پایان جنگ تحمیلی، نتوانستند مدارک لازم برای اثبات ادعای خود را ارائه دهند.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تأکید کرد: تمامی اشخاصی که متقاضی جانبازی هستند، باید صورت سانحه داشته باشند و مدارک مستدل ارائه دهند. جانبازانی که درخواست تغییر درصد جانبازی را دارند نیز باید مدارک را به کمیسیون پزشکی ارائه دهند تا نسبت به تغییر درصد جانبازی آنان اقدام شود.

وی بیمه‌های درمانی را از دیگر دغدغه‌های ایثارگران و خانوادهای شهدا دانست و افزود: بنیاد شهید در راستای ارج نهادن به ایثارگران و خانواده‌های آنان و به منظور رفع هر گونه مشکل در زمینه مسائل درمانی این بزرگواران، بیمه‌های درمانی کامل و جامعی را مورد نظر قرار داده است.

همه ایثارگران از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند هستند

عباسپور ادامه داد: کل ایثارگران طبق ضابطه قانونی مشخص و مدون، تحت پوشش بنیاد شهید قرار می‌گیرند. این بنیاد با بیمه ایران قراردادهای لازمه را منعقد کرده تا هیچ گونه مشکلی در زمینه پرداخت هزینه‌های درمانی ایثارگران و افراد تحت پوشش آن وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه بیمه طلائی و تکمیلی ایثارگران مکلف به تأمین هزینه‌های درمانی این قشر هستند، اظهار کرد: بیمه‌های درمانی طرف قرداد با بنیاد شهید مکلف به پرداخت کل هزینه‌های درمانی ایثارگران و خانواده‌های ایثارگران هستند. این افراد در سراسر کشور تحت پوشش این بیمه قرار می‌گیرند و هزینه‌های درمانی آنان به صورت کامل پرداخت می‌شود.

95 درصد از بیمارستان‌ها با بیمه‌های بنیاد شهید طرف قرارداد هستند

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تأکید بر اینکه تمامی بیمارستان‌های کشور که با بنیاد شهید قرارداد دارند، شامل این بیمه‌ها می‌شوند، بیان کرد: ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان می‌توانند از خدمات بیمه‌ای در بیمارستان‌های سطح کشور که با بیمه‌های تکمیلی و بنیاد شهید همکاری دارند، استفاده کنند؛ به عنوان مثال در کل شهر تهران، تنها یک یا دو بیمارستان است که شامل بیمه‌های طرف قرارداد با بنیاد شهید نمی‌شوند. با قاطعیت می‌توان گفت که 95 درصد بیمارستان‌های سطح کشور با بیمه ایران قرارداد دارند و ایثارگران به راحتی و بدون کوچکترین دغدغه می‌توانند از خدمات این بیمارستان‌ها بهره‌مند شوند.

سالم
|
-
|
۱۳۹۳/۰۴/۰۴ - ۱۶:۵۷
0
0
باسلام اینجانب سالم غلامى که مدن 60 ماه درخط مقدم جبهه هاى جنگ مشغول خدمت بودم وسه بارمجروح شدم وهمسرم فرزندشهید میباشد هنوزبدون مسکن وزمین هستیم وحتى وسیله نقلیه که هرخانواده اى یکى داردماازآن هم به بهره میباشیم وبارهادرخواست وام کردیم کسى توجهى نکرده وباوجه به اینکه سه بارمجروح شدم ویک باردوکمیسیون پزشکى شرکت کردم خواهشمندم بانوجه به اینکه حقم درکمیسیون پایمال کردن تقاضاى مجدد درکمیسیون پزشکى رادارم باتشکر
م م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۶ - ۱۴:۲۰
0
0
سلام من یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید
پدرشورهر من زمان جنگ تو نیروانتظامی بودن و
وتو جنگ مجروح میشن ایشون ۱۵روز فقط رو شکم دراز کشیده بوده که کمرش ترکش خورده بوده
پاشنه پارو نداره صورتش و کمرش و کتفش هم ترکش خورده تمام مدارک مربوط به بستری دربیمارستان روداره توکمیسیون پزشکی تاییدش نکردن به علت نبودن برگه ترخیصش از بیمارستان باتوجه به اینکه اون بیمارستان صحرایی بوده و الان وجود نداره باید چیکار کنه تاالان از هیچکدام ازمزایای جانبازی استفاده نکرده و خانمش سرطان داره حتی برا درمانش هم کمکی بهش نمیکنن مستاجره و بااین حالش بعد بازنشستگی باز مجبوره برا امرار معاشش کار کنه
captcha