کد خبر: 1375051
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲
یک منتقد:

صداقت نهفته در «شیار 143» احساسات مخاطب را تحت تأثیر قرار می‌دهد

گروه هنر: سیدمحمد حسینی معقتد است؛ کارگردان فیلم «شیار 143» توانسته احساس نهفته در فیلم را درک کند، لذا در تصویرسازی از آن نیز موفق بوده است و صداقت نهفته در فیلم، احساسات مخاطب را تحت تأثیر قرار داده است.

سیدمحمد حسینی، منتقد و کارشناس سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره فیلم «شیار 143» اظهار کرد: من دومین تجربه نرگس آبیار را در عرصه سینمای داستانی کاری خوب و خوش ساخت می‌دانم که توانسته به زیبایی احساسات مادران شهید را به تصویر کشد؛ در کلامی دیگر آنچه که در معنا و مفهوم واژه‌ای چون انتظار وجود دارد به خوبی در کار این فیلمساز قابل لمس است.

وی افزود: بی انصافی است که از کیفیت فیلم «شیار 143» سخن گفته شود از بازی تحسین‌برانگیز مریلا زارعی غافل شویم؛ بازیگری که هر نقشی را به خوبی جان می‌دهد، اما این نقش (مادر شهید) از جمله شخصیت‌هایی بود که تا به حال در پرونده کاری خود نداشت که خوشبختانه به بهترین نحو این شخصیت را هم بازی کرد.

«شیار 143» کاری همسو با سلیقه مخاطبان و منتقدان

حسینی در پاسخ به این سؤال که چگونه این فیلم توانسته نظر منتقدان و مردم را همزمان به خود جلب کند؟ گفت: این کار توانسته به خوبی احساسات تماشاگر را تحت تاثیر خود قرار دهد؛ مخاطبی که فرق نمی‌کند منتقد باشد یا تماشاگر عادی سینما، برای همین هم این دسته تولیدات قادرند به خوبی هر قشری را جذب خود کند.

وی متذکر شد: این فیلم سینمایی نکته مثبت دیگری هم در بردارد و آن نیز این است که فیلمساز، توانسته احساس نهفته در فیلم را درک کند، لذا در تصویرسازی از آن نیز موفق بوده است. درضمن حسی که در این کار نهفته شده بر پایه صداقت شکل گرفته است.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: مادر شهیدی که در این فیلم تصویر شده به وضوح در سطح جامعه قابل مشاهده است. در کلامی واقع نگری را به خوبی می‌توان در خصوص این شخصیت مشاهده کرد، بدون اینکه بخواهیم درباره ان اغراق بیش از حدی داشته باشیم.

کارهای کوچک فیلمسازان بزرگ در جشنواره سی‌و‌دوم

وی در پاسخ به این سؤال که کارگردان این فیلم دومین تجربه خود را چگونه پشت سر گذاشته است؟ گفت: اینکه این فیلم چندمین کار فیلمسازش بوده مهم نیست، چون در این جشنواره بودند فیلمسازان بزرگی که آثارشان کوچک بود. این ضعف به اندازه‌ای درباره برخی کارها صدق می‌کرد که اگر آن فیلم‌ها را یک فیلمساز جوان می‌ساخت مورد تمسخر واقع می‌شد، اما چون مهرجویی، کیمیایی و پور‌احمد پشت فیلم بودند، کسی به روی منطق داستان توجه نداشت.

وی در پایان اظهار کرد: در انتهای سخنان خود درباره جشنواره سی‌و‌دوم فجر هم باید بگویم که در این رویداد من توجه به مضامین ارزشی و انقلابی را بسیار ناچیز دیدم.

captcha