کد خبر: 1375790
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴

سمینار «جهان عاری از خشونت و افراطگری» در مالزی برگزار شد

شعب خارجی: سمینار «جهان عاری از خشونت و افراطگری»، دیروز(26 بهمن) به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور، پایتخت مالزی برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، در این سمینار بر پیگیری جدی ایده حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر روحانی، رئیس جمهور ایران مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراط‌گری تأکید شد.

 این سمینار با حضور جمعی از اندیشمندان، علما و فعالان اجتماعی مالایی، پاکستانی و برمه‌ایی و با حضور علی‌اکبر ضیایی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و صفار، نفر دوم سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، ضیایی ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان این سمینار با تأکید بر اهمیت ایده «جهان علیه خشونت و افراط‌گرایی» خواستار برجسته‌سازی این ایده در عرصه بین‌المللی شد.

وی افزود: برگزاری چنین کنفرانس‌هایی می‌تواند ضمن گسترش و تحقق اهداف نهایی این ایده، زمینه گسترش پیام صلح دوستی ملت اعتدال‌گرای ایران را فراهم سازد.

در ادامه، فیصل بن موسی، از اساتید دانشگاه ملی مالزی در سخنانی  رویکرد ایران را پس از انتخاب دکتر روحانی رویکرد جدیدی در ارتباط با جهان بیان کرد و افزود: انتخاب حسن روحانی امیدهایی ایجاد کرده است که این امیدها با ارائه ایده «جهان علیه خشونت و افراط‌گرایی» نویدبخش آینده بهتراست.

استاد دانشگاه UKM مالزی این اقدام روحانی را موفقیتی بزرگ برای ایران دانست و افزود: مبارزه با خشونت از راه فرهنگ کسب می‌شود و ایران می‌تواند در این راه اقدامات مؤثری انجام دهد.
سپس عزمی بن حسن، استاد دانشگاه تکنولوژی مالزی گفت: ایده جهان عاری از خشونت وافراط‌‌‌گرایی پیشنهاد شده توسط دکتر حسن روحانی برای ایران یک فرصت بزرگ است.

وی افزود: بعد از انتخاب دکتر روحانی و تغییرات اتفاق افتاده در ایران طرح ایده WAVE پیشنهاد شده توسط رئیس‌جمهور ایران و تصویت قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل در این خصوص یک گام رو به جلو و فرصت مناسبی برای ایران ایجاد نموده است.

در حاشیه این سمینار متن قطعنامه پیشنهادی ایران مصوب سازمان ملل نیز توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی تکثیر و در اختیار مهمانان این سمینار قرار داده شد.

یادآور می‌شود، دکتر روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در شهریورماه گذشته در سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در پیشنهادی خواستار جهان عاری از خشونت شد. این پیشنهاد با رأی مثبت 190 کشور عضو سازمان ملل متحد به قطعنامه مقابله با افراط‌گرایی و خشونت تبدیل شد.

captcha