کد خبر: 1375930
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۱

ترویج ازدواج در فضای مجازی نیازمند فرهنگ‌سازی است

گروه اجتماعی: استفاده از شیوه‌های مجازی برای انتخاب همسر در راستای ترویج ازدواج بین جوانان مستلزم این است که ابتدا زمینه فرهنگی و آگاهی‌بخشی افراد از طرق مختلف از جمله رسانه‌های دیداری و شنیداری و واکاوی ابعاد آن تشریح شده و مهیا شود.

سمیه حیات‌لو، معاون پژوهشی حوزه علمیه خواهران خوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با تصریح اینکه جامعه رو به رشد و تعالی ابزارهای خاص پیشرفت را می‌طلبد، اظهار کرد: استفاده از شیوه‌های مجازی برای انتخاب همسر مستلزم این است که ابتدا زمینه فرهنگی و آگاهی‌بخشی افراد در جامعه از طرق مختلف از جمله رسانه‌های دیداری و شنیداری و واکاوی ابعاد آن تشریح شده و مهیا شود.
وی افزود: متأسفانه در برخی از پایگاه‌هایی که امروز در جامعه در امر ازدواج فعال هستند آن‌چنان که باید اصول و مبانی‌های سفارش شده دین و سنت جامعه رعایت نمی‌شود و همین امر بسیاری از افراد را نسبت به فعالیت این سایت‌ها بدبین می‌کند.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه اصل اساسی در ترویج ازدواج باید بر اصل ازدواج آسان و آگاهانه استوار باشد، گفت: پایگاه‌های اینترنتی ازدواج زمانی می‌توانند در اشاعه این امر موفق باشند که در راستای معیارهای دین و شریعت حرکت کنند.
وی ادامه داد: معیار اصلی در جامعه‌ای که اصول اولیه آن بر محور مکتب دین مترقی اسلام شکل گرفته است، عمل به احکام و آموزه‌های دینی در معنای واقعی کلمه است.
به گفته حیات‌لو در دنیای امروز که عصر ارتباطات جهانی نام گرفته است و دنیای مجازی به‌شدت در ایجاد تعاملات گسترده بین جوامع بشری نقش‌آفرینی می‌کند، نمی‌توان منکر حضور و تأثیر رسانه جهانی اینترنت در ابعاد مختلف زندگی شد.
معاون پژوهشی حوزه علمیه خواهران خوی مهمترین چالش و آسیب ترویج گزینش همسر در فضای مجازی را ورود برخی از افراد سودجو برای رسیدن به اهداف و منافع شخصی از راه فریب دادن جوانان دانست و افزود: همین موضوع می‌طلبد تا افرادی که به این سبک انتخاب می‌کنند از دقت لازم برخوردار باشند.

captcha