حجتالاسلام سیامک جعفرزاده، مدرس حوزه علمیه ماکو در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه امانتداری، حفیظ و علیم بودن از ویژگیهای تعریف شده برای مدیر در مبانی اسلامی است، اظهار کرد: مدیر در جامعه اسلامی مقید به انجام امور بر اساس پایبندی به وجدان اخلاقی است.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم اصول و مبانی علم مدیریت را از دیدگاه اسلام در بعد جهانی اشاعه دهیم باید مؤلفههای عملی آن را از مرحله ثبوتی به مرحله اثبات برسانیم.
وی افزود: تا زمانیکه علم و عمل هم راستا و همگام با هم عمل نکنند یعنی اینکه رفتار مدیر بهگونهای نباشد که با آموزههای دینی مطابقت داشته باشد نمیتوان به جهان شمول شدن مدیریت اسلامی خوشبین بود.
حجتالاسلام جعفرزاده حکومت مهدوی را تجلی عینی تحقق مدیریت اسلامی عنوان کرد و گفت: جهانشمولی مدیریت در حاکمیت مهدوی به این سبب است که در این جامعه درک و شعور مردم آنقدر بالاست که بر اساس وجدان درونی حرکت می کنند.
مدرس حوزه علمیه ماکو در ادامه آسیب مهم تعمیم جهانی مؤلفههای مدیریت اسلامی را وجود نگاههای تحجرآمیز دانست و افزود: مدیر اسلامی باید با رویکردهای تحجرآمیز که ریشه در جهالت و عدم آگاهی افراد دارد مقابله کند.
وی افزود: بزرگترین خطر برای توسعه فرهنگ اسلامی وجود افکار غلط و تحجرآمیز در منزوی کردن احکام و دستورات دینی است.
حجتالاسلام جعفرزاده تصریح کرد: کارآمدی نظام اسلامی در گروی رفع موانع داخلی و خارجی جهت دستیابی به جامعه آرمانی است که در راستای حاکمیت آموزههای الهی و دینی محقق میشود.