کد خبر: 1379402
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۶

مهجوریت‌زدایی از دین از رسالت‌های رسانه‌هاست

گروه اجتماعی: قائم مقام ستاد احیای امر به معروف چهارمحال و بختیاری فریضه امر به معروف را مانند دیگر واجبات مظلوم و مهجور دانست و گفت: ترویج احکام الهی و موعظه تحول‌آفرین جزو رسالت‌های قرآنی خبرنگاران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سیف‌اله مطلبی پنجم اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان، به نقش بی‌بدیل رسانه‌ها و خبرنگاران در احیای فرضیه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اشاره و اظهار کرد: همکاری و هم‌افزایی رسانه‌ها و مطبوعات با ستاد احیای امر به معروف نقش مؤثری در احیای فرضیه امر به معروف در جامعه خواهد داشت.

سلامت جامعه با احیای امر به معروف محقق می‌شود

وی با بیان اینکه سلامت فکری و اعتقادی در جامعه با احیای امر به معروف و نهی از منکر محقق می‌شود، امر به معروف و نهی از منکر را یک نیاز اساسی برای تمام جوامع و ملت‌ها با ادیان مختلف دانست.

مطلبی بیان اینکه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تنها در آیات الهی و دستورات دینی خلاصه نمی‌شود، وجود جامعه سالم و امن را یکی از دغدغه‌های اصلی ملت‌ها و جامعه بشری دانست.

وی افزود: سوق دادن افراد به سمت خوبی‌ها و نهی کردن آنان از انجام اعمال زشت و ناسپند یک دغدغه کلی و اساسی میان ملت‌ها است که در دین اسلام به این مقوله مهم توجه ویژه‌ای شده است.

مطلبی احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را نه تنها به نفع مردم، بلکه مایه آرامش و امنیت آنان دانست و گفت: اگر در یک جامعه حتی غیر دینی این فریضه الهی به نحو مطلوب فرهنگ‌سازی و جایگاه پیدا کند به یقین امنیت، سلامت و آرامش رقم خواهد خورد.

رسانه‌ها در احیای امر به معروف نقش‌آفرین هستند

وی نقش رسانه‌ها و مطبوعات در عرصه احیای امر به معروف و نهی از منکر به‌واسطه در اختیار داشتن سلاح مقتدر و جذاب نوشتاری و هنری را بسیار مؤثر و نقش‌فرین دانست و بر لزوم استفاده هرچه بهتر از این ظرفیت در راستای احیای دستورات و احکام الهی تأکید کرد.

مطلبی زنده کردن ارزش‌های دینی و ترویج و همگانی‌کردن برنامه‌ها را مهم‌ترین وظیفه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و از تنظیم برنامه‌ها و سیاست‌ها بر اساس این مؤلفه‌ها و سرفصل‌های مهم در سال آینده خبر داد.

جهموری اسلامی ایران محصول احیای امر به معروف است

وی جهموری اسلامی ایران را محصول پر بار احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران به برکت احیای این فریضه الهی و نصحیت‌ها و رهبری‌های داهیانه امام خمینی(ره) شکل گرفت و به جهانیان ثابت کرد که با پند و موعظه می‌توان یک جامعه را از انحراف به سمت سعادت و کمال سوق داد.

به گفته مطلبی، جمهوری اسلامی یک نظام شکل گرفته بر پایه اعتقادات دینی و اسلامی است و این ستاد به‌منظور ترویج این آرمان‌ها و اعتقادات و در راستای حفظ و اجرای دقیق و صحیح احکام اسلامی و دینی شکل گرفته و تأثیر خود را در روند پیگیری‌ها داشته است.

وی ترویج معروف‌ها و پیکار و نبرد جدی با منکرات در عرصه فضای مجازی و رسانه‌ها را وظیفه مهم خبرنگاران برشمرد و با تأکید بر اینکه نشر خوبی‌ها و جلوگیری از گسترش بدی‌ها یک رسالت مهم بر دوش خبرنگاران است، گفت: همه اقشار جامعه در احیای فریضه الهی امر به معروف مسئول هستند اما وظیفه خبرنگاران در این عرصه بسیار خطیر و سنگین است.

مطلبی با بیان اینکه طبق فرموده امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی برای استقلال‌طلبی و سیر کردن شکم‌ها نبوده است، احیای اسلام و اجرای احکام الهی در جامعه را هدف اصلی انقلاب اسلامی ایران دانست.

وی با اشاره به اینکه فریضه امر به معروف همانند واجبات دیگر همچون نماز مظلوم و مهجور است، بر لزوم مهجوریت‌زدایی از احکام الهی تأکید کرد و گفت: به یقین فرایض الهی توسط یک دستگاه و ستاد خاص احیا و زنده نخواهد شد؛ بنابراین باید همه دستکاه بر اساس توان و ظرفیت در راستای احیا احکام الهی تلاش کنند.

امر به معروف جامعه را از طاغوتی شدن باز می‌دارد

مطلبی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر جامعه را از طاغوتی شدن باز می‌دارد، گفت: جلوگیری از بازگشت مردم به دوران طاغوت و استبداد از مهم‌ترین آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر است که احیای آن نیازمند عزم و همت همگانی است.

وی پند و موعظه اثرگذار و تحول‌آفرین به زبان قلم  و هنر را رسالت خبرنگاران دانست و با بیان اینکه رسالت مطبوعات، رسالتی قرآنی است، گفت: خبرنگاران همچون قرآن، رسالتی قرآنی که همان پند و موعظه اثربخش به افراد جامعه است را بر عهده دارند؛ برهمین اساس می‌طلبد از این فرصت به نحو مطلوب در راستای ترویج احکام الهی در جامعه استفاده کنند.

captcha