به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، آیتالله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در استان مازندران در دیدار با مدیرکل و مسئولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نیز اعضای کمیته یازدهمین جشنواره ملی مطبوعات کودک و نوجوان که در دفتر وی انجام شد، اظهار کرد: برپایی همایشها و برگزاری جشنوارهها باید دارای محتوای کیفی باشد.
وی با اشاره به اینکه به کمیتها در برگزاری جشنوارهها نباید توجه شود، افزود: کیفیبخشی جشنوارهها باید مورد توجه قرار گیرد.
امامجمعه مرکز مازندران یکی از معضلات فرهنگی جامعه را رونق فضای مجازی و مشکلاتی که از این فضا ایجاد میشود، عنوان کرد و گفت: اگر موضوعات محتوایی فضای مجازی کنترل نشود، خطرساز است.
وی در ادامه سخنان خود در این زمینه متذکر شد: برای خنثیسازی مشکلات موجود در فضای مجازی، تولیدات ما باید متناسب با نیازهای مخاطبان باشد.
طبرسی با تأکید بر اینکه فضای مجازی پر جاذبهای برای بچهها ایجاد شود، تصریح کرد: فیلترهای تربیتی کودکان و نوجوانان باید بازدارنده و سازنده باشد نه مأیوس کننده.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه مسائل جدید و مشکلزایی جامعه از قبیل موضوعات فرهنگی فضای مجازی، مطبوعات و نیز مسائل اقتصادی باید از سوی صاحبان رساله فقهی شود، بیان کرد: کار برای این قبیل موضوعات زمانبر است، کارشناسان باید شیوه سبک زندگی را برای سنین کم جامعه به درستی تبیین کنند.
وی پرداختن به سبک زندگی اسلامی را برای فرزندان ضروری دانست و گفت: بچهها باید به تناسب سن با اقتصاد مقاومتی و مسائل اجتماعی روز آشنا شوند.
طبرسی تولیدات فرهنگی در ردههای مختلف سنی کودک و نوجوان را مناسب ندانست و افزود: این میزان برای پرورش فکر کودکان کافی نیست، باید تربیتی پاک، آموزنده، اسلامی و اخلاقی در اختیار بچهها قرار دهیم.
وی امکانات و اشخاص متخصص در حوزه فرهنگ کودک و نوجوان را اندک دانست و یادآور شد: برگزاری جشنوارههای تخصصی باید در گستره کشوری، مستمر و دارای جاذبه باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران، سرگرم شدن به مسائل سیاسی را عاملی برای دور شدن از مسائل فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه کار فرهنگی برای بچهها نیازمند برنامه زیربنایی است، اظهار کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باید برای رشد فکری مخاطبان خود به صورت زیر ساختی کار کند.
طبرسی با تأکید براینکه الگوی تربیتی متحد و یکپارچه برای فرزندان از سنین کم تا دوران پایان تحصیلی لازم است، اذعان کرد: این مسائل باید در شورایی مانند شورای فرهنگ عمومی سیاستگذاری شود تا فرزندان در دوران دانشگاه بنیه اعتقادی قوی داشته باشند.
در ابتدای این دیدار نیز مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان مازندران با ارائه گزارشی از روند اجرایی این جشنواره گفت: قرار است یازدهمین جشنواره ملی مطبوعات، خبرگزاریها و رسانههای مجازی کودک و نوجوان چهارم اردیبهشتماه سال آینده در ساری برگزار شود.
قاسم عزیززاده گرجی افزود: این جشنواره سابقه 20 ساله دارد و سالی دو بار در تهران برگزار میشد و برای نخستینبار برگزاری آن از تهران خارج شده و قرار است در مازندران برگزار شود.
وی از همکاری خوب مطبوعات و نشریات استانی با این کانون در فراخوانی این جشنواره قدردانی کرد و گفت: برای هر چه بهتر برگزاری جشنواره مطبوعات اعضای کمیته اطلاعرسانی، دبیرخانه و شورای برنامهریزی جشنواره تعیین شدند.
دبیر جشنواره ملی مطبوعات، خبرگزاریها و رسانههای مجازی کودک و نوجوان افزود: تاکنون در فراخوانی جشنواره 15 هزار و 329 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که 11 هزار و 114 اثر در بخش ملی، دو هزار و 648 اثر مربوط به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، یک هزار و 367 اثر استانی و 200 اثر مجازی بوده است.
عزیززاده گرجی گفت: این جشنواره با هدف معرفی پدیدآورندگان آثار برتر مربوط به کودکان و نوجوانان در حوزه مطبوعات، نشریات علمی و تخصصی خبرگزاریها، رسانههای مجازی فعال، برگزار میشود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان مازندران افزود: حوزه دینی، بصیرت و فرهنگ ایثار، فرهنگ شهروندی، اخلاقمداری در زندگی و هویت ایرانی و بومی از محورهای اصلی این جشنواره است.