به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، علی بزرگر، رئیس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی در مراسم برگزاری هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای پیام نور، که مرحله استانی آن امروز چهارشنبه، 7 اسفند در دانشگاه پیام نور ارومیه برگزار شد، گفت: بهطور یقین صاحب، علمدار و حافظ حقیقی قرآن کریم حضرت صاحبالزمان(عج) است.
وی افزود: کلید تقرب به قرآن، ذکر دائمی حضرت سیدالشهدا(ع) است چون زنده نگهداشتن نماز و قرآن در جامعه مرهون امام حسین(ع) است چون اگر ایشان نبود از نماز و کلام الهی نیز خبری نبود.
برزگر ادامه داد: همانطور که مرحوم آیتالعظمی بهجت فرمودند، پس از نماز حتماً باید بر امام حسین(ع) سلام کرد چون مهر قبولی نماز دعا و سلام بر حضرت سید الشهدا(ع) است، چراکه ایشان همه چیز خود را در راه خداوند متعال بخشید.
رئیس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی عنوان کرد: همانطور که حضرت مهدی(عج) فرمودند، محافظ اصلی قرآن یعنی حضرت سیدالشهدا(ع) را باید هر صبح و شام یاد کنیم چون حتی وقتی سر مبارک امام حسین(ع) بر سر نیزه رفت نیز به خواندن قرآن پرداخت.
وی تأکید کرد: همه تلاشهای فرهنگی، دینی و قرآنی کشورمان در راستای انسانسازی است چون برای اینکه انسان فرهیخته و متدین ساخته شود، باید محافظ قرآن باشد.
برزگر گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، میتوان اهداف والا را در ذهن کودک بهوسیله ظرافتهای هنری حک کرد چون انسانسازی مؤلفه کشورسازی است و در همین رابطه تمامی دغدغه ولایت فقیه ساخت کارخانه انسانسازی برای به سامان رسانیدن ایران اسلامی است چراکه حکومت جمهوری اسلامی ایران با سختی بسیار و بهدست والاترین و بزرگترین انسانها بهدست آمده است.
رئیس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی افزود: باید از آموزههای قرآن برای تعالی نظام استفاده کرده و نهایت آن را به صاحب اصلیاش حضرت حجت(عج) برسانیم و در همین رابطه باید گفت که خداوند حافظ اصلی کتاب آسمانی است اما محافظت از این نور هدایت نیازمند وسیله است که در زمان گذشته اهل بیت(ع) و پیامبر(ص) بودند و در زمان کنونی نیز بشریت باید خود، محافظ قرآن باید باشند.
وی تأکید کرد: در جمهوری اسلامی ایران حافظان بسیاری وجود دارد اما آنچه بیشتر از همه باید مورد توجه قرار گیرد، محافظ قرآن است پس باید محافظت از کلام الهی در رفتار و سبک زندگیمان مشهود باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی ادامه داد: در روایات آمده است که اگر چیزی را نمیدانید از اهل ذکر و نه اهل تفکر، سؤال کنید چون اهل ذکر همان اهل قرآن هستند که آلام خود را بهوسیله قرآن درمان میکنند در حالیکه بسیاری اهل تفکر هستند اما اهل ذکر و عامل به قرآن نیستند.