کد خبر: 1380499
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

یادواره شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد برگزار شد

گروه اندیشه: در آستانه ششمین سالروز تدفین شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد مراسم یادبودی از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد و انجمن دانشجویان مستقل این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اسماعیل اسدی، رئیس دانشگاه شهرکرد هفتم اسفند در این مراسم، جایگاه شهیدان گمنام را بسیار والا دانست و افزود: کارگزاران نظام فکری جامعه‌ کنونی ما شهدا بودند و به فرموده‌ امام خمینی(ره) با 8 سال دفاع مقدس ریشه‌های انقلاب اسلامی محکم شد.

وی بزرگترین تأثیر بنیان‌گذار انقلاب را تبدیل ارزش‌های رفتاری به سرمایه‌های اجتماعی عنوان کرد و گفت: مبارزه با قدرت‌های جهانی، تولد استراتژی نوین دفاعی و اثبات کارآمدی دین در زندگی تأثیر جهانی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر مردم جهان بود.

حجت‌الاسلام وکیل‌پور، از مدرسان دانشگاه نیز با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی شهدا به‌عنوان اسوه‌های جامعه،  گفت: شهدا هیچ گناهی را کوچک نشمرده، خود را نسبت به عموم مردم مسئول می‌دانستند و اهل بیت(ع) را در تمامی صحنه‌های زندگی خویش شریک می‌کردند.

به گزارش ایکنا، در پایان این برنامه، دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با حضور در جوار قبور شهدای گمنام بار دیگر با آرمان‌های امام و شهدا تجدید پیمان کردند.

یآدآور می‌شود، پیکر مطهر پنج شهید گمنام 9 اسفند سال 86 در دانشگاه شهرکرد تشییع و به خاک سپرده شد.

captcha