کد خبر: 1380795
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۱
حجت‌الاسلام شکوری:

اقتصاد مقاومتی می‌تواند ایران را به اهداف و آرمان‌های خود برساند

گروه سیاسی: امام جمعه خوی، گفت: با در نظر گرفتن تحمیل تحریم اقتصادی استکبار جهانی علیه ایران اسلامی اقتصاد مقاومتی می‌تواند ملت انقلابی ایران را به اهداف و آرمان‌های خود برساند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدرضی موسوی شکوری، امام جمعه خوی امروز، نهم اسفند در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از ناحیه رهبری به مسئولان نظام و توصیه‌های ولی امر مسلمین به سران قوا اظهار کرد: با توجه به شرایط ویژه حاکم بر جهان که نوع کشورها با مشکلات اساسی اقتصادی مواجه هستند و با در نظر گرفتن تحمیل تحریم اقتصادی استکبار جهانی علیه ایران اسلامی اقتصاد مقاومتی می‌تواند ملت انقلابی ایران را به اهداف و آرمان‌های خود برساند.

وی بیان کرد: همه باید با پیروی و تبعیت از فرامین ولی امر مسلمین در این آزمون حساس و سرنوشت‌ساز و تاریخی حضور و نقش سرنوشت‌ساز داشته باشیم.

امام جمعه خوی در ادامه با اشاره به سالروز صدور حکم تحریم تنباکو از ناحیه میرزا محمد حسن شیرازی مرجع تقلید زمان گفت: این حکم کوتاه میرزا کشور اسلامی ایران را از دست استعمارگر پیر انگلستان نجات داد و قدرت مردمی مرجعیت شیعه را در جهان به نمایش درآورد و یک درس تاریخی و فراموش نشدنی به حاکمان مستبد قاجاریه داد.

هفته نیکوکاری و نمایش نوع دوستی ایرانیان

حجت‌الاسلام شکوری با اشاره به سالگرد تأسیس کمیته امداد و آغاز هفته احسان و نیکوکاری افزود: کمیته امداد رسالت‌های سنگینی را در رفع نیازمندی فقرا و مستمندان جامعه بر عهده دارد؛ لذا باید مردم خیّر و نوع‌دوست ملت ایران این کمیته را مورد عنایت و حمایت جدی قرار بدهند.

امام جمعه خوی خاطرنشان کرد: ملت وفادار و نوع دوست ایران در آستانه سال جدید کمک‌ها و هدایای خویش را جهت رساندن به نیازمندان و ایتام جامعه در اختیار کمیته امداد قرار خواهند داد.

حجت‌الاسلام شکوری با نقل روایتی از امام باقر(ع) گفت: امام می‌فرماید: «شیعیان ما با ویژگی‌های رعایت تقوا، اطاعت خداوند، تواضع، خشوع، امانت داری، یاد خداوند، روزه داری، اقامه نماز، نیکی به والدین، رسیدگی به همسایگان نیازمند، مستمند،  بدهکار و یتیمان، راستگویی، تلاوت قرآن، نگه داشتن زبان از بدگویی دیگران، امین بودن در میان خویشاوندان شناخته می‌شوند».

captcha