کد خبر: 1381207
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸

مسابقه عکس و خاطره راهیان نور در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

گروه هنر: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال و بختیاری از برگزاری مسابقه عکس و خاطره راهیان نور در این استان خبر داد.

عباس عباسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: مسابقه عکس و خاطره راهیان نور ویژه کاروان‌های اعزامی از استان در دو بخش عکس و خاطره برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شرایط بخش عکس، افزود: ارائه حداکثر 5 قطعه عکس توسط هر فرد، ارسال  آثار بر روی لوح فشرده و با فرمت jpg و ارسال مشخصات کامل عکس و عکاس از شرایط این بخش است.

به گفته وی، عکس‌های گرفته شده با هر نوع دوربین اعم از حرفه‌ای، غیر حرفه‌ای و یا موبایل در صورت برخورداری از کیفیت لازم قابل قبول خواهد بود.

عباسی با بیان اینکه در بخش خاطره نیز هر نفر می‌تواند چندین خاطره ارسال کند، داستانی نبودن خاطرات و رعایت عناصر اصلی یعنی زمان خاطره، مکان خاطره، استناد، انسجام و به هم پیوستگی حوادث و وقایع در خاطرات ارسالی و ارسال مشخصات کامل نویسنده خاطره و راوی را از شرایط بخش خاطره برشمرد.

وی مهلت ارسال آثار را تا پایان فروردین 1393 اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به نشانی شهرکرد، بلوار آیت‌الله طالقانی، خیابان سعادت، کوچه 2  پلاک 1، اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ارسال کنند و به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر نیز با شماره تلفن   2226163-222616 تماس بگیرند.

به گزارش ایکنا، این مسابقه با مشارکت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان‌، سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) (ستاد مرکزی راهیان نور)، بسیج دانشجویی استان و فرماندهی نیروی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

captcha