کد خبر: 1381440
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹
توسط دانشگاه مفید؛

دو شماره‌ مجله «دانش پژوهان» با محوریت اقتصاد اسلامی منتشر شد

گروه اقتصاد: شماره‌های 26 و 27 مجله دانش پژوهان (ویژه اقتصاد) با محوریت اقتصاد اسلامی توسط دانشگاه مفید منتشر شد.

امیر معصوم‌خانی، سردبیر نشریه «دانش‌پژوهان» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، از انتشار شماره 26 و 27 مجله دانش پژوهان (ویژه اقتصاد) با محوریت اقتصاد اسلامی خبرداد.
وی گفت: شماره‌های 26 و27 این نشریه، حاوی مقالاتی با عناوین «بررسی فقهی اقتصادی عقد تورق و امکان‌سنجی اجرای آن در بانکداری بدون‌ربا» به قلم سید‌محسن سجادی، «امکان‌سنجی اعمال سیاست پولی در بازار بین بانکی در بانکداری اسلامی» نوشته میثم حقیقی، « بانک مرکزی و سیاست پولی در نظام اقتصادی اسلام»، از امیرحسین غفاری‌نژاد، «بررسی نقش مساجد به عنوان ابزار مهندسی فرهنگی در سرمایه اجتماعی» از بهنام عرب است
معصوم‌خانی ادامه داد: «بررسی قرائت‌های مختلف از دین بر ریسک پذیری» نوشته مهدی اسلام‌جو، «سیر تکاملی نظریات توسعه در پنج دهه اخیر(موضوع ویژه)» از فریبا ابراهیم‌زاده، «معرفی مرکز مطالعاتی دانشگاه مفید قم» و «معرفی آثار منتشر شده دانشگاه مفید در حوزه اقتصاد اسلامی» از دیگر مقالات منتشر شده در این فصلنامه هستند.

وی در معرفی مجله «دانش‌پژوهان» اظهار کرد: دانشگاه مفید در راستای اهداف و سیاست‌های کلان خود و در جهت ایجاد زمینه‌های مناسب برای پژوهش و توزیع دانش و اطلاع‌رسانی درحوزه علوم انسانی و نیز تشویق دانشجویان به تحقیق و مقاله‌نویسی، از سال 1380 در صدد انتشار مجله‌ای علمی دانشجویی برآمد که هم‌اکنون نام «دانش پژوهان» را بر ناصیه خویش دارد.
وی افزود: مجله «دانش پژوهان» به مدیر مسئولی یوسف محمدی و سردبیری امیر معصوم‌خانی، به فصلنامه‌ای است که تاکنون بیست وهفت شماره از آن منتشر شده و با بسیاری از مراکز آموزش عالی کشور در ارتباط  و تعامل است. در شماره‌هایی که منتشر شده، سعی بر آن بوده که در تمام مراحل انتشار از توانایی‌های دانشجویان علاقه‌مند به پژوهش و تحقیق استفاده شود و نیز تلاش شده که در هر شماره در کنار انتشار مقالات، بخشی ویژه تدوین شود.
معصوم‌خانی ادامه داد: در این بخش ویژه، سعی می‌شود به موضوعاتی که به لحاظ علمی حائز اهمیت است و در عین حال آن‌چنان که باید مورد توجه قرار نگرفته است، پرداخته شود. پرونده ویژه از شماره 18 تا 22 به صورت جدی و منسجم‌تری پیگیری شده و سعی بر آن بوده که بخش‌های متنوع و قابل استفاده‌ای مانند مقالات علمی، گفت‌وگو با اساتید و صاحب‌نظران در رابطه با موضوع پرونده، گفت‌و‌گو با دانشجویان موفق، معرفی کتاب، معرفی سایت‌ها و نرم افزار‌های مرتبط با موضوع و ... را شامل شود.
وی درباره چگونگی همکاری با این فصلنامه عنوان کرد: نشریه «دانش پژوهان» در رشته‌های اقتصاد، حقوق، علوم سیاسی، فلسفه و معارف قرآن پذیرای مقالات دانشجویان و طلاب مراکز آموزش عالی است.

captcha