به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی مجلس خبرگان رهبری، آیتالله موحدی کرمانی، عضو مجلس خبرگان رهبری امروز سهشنبه، 13 اسفندماه در سخنرانی پیش از دستور پانزدهمین اجلاسیه رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری که در ساختمان قدیم مجلس برگزار شد، با ذکر روایتی از ائمه معصومین(ع)و بیان چند نکته اخلاقی، از جایگاه مهم مجلس خبرگان و وظایف خطیر نمایندگان این مجلس سخن گفت و افزود: مشکلاتی که از سوی دلسوزان نظام و نمایندگان مجلس خبرگان در جلسات این مجلس بیان میشود نیازمند پیگیری جدی از سوی مسئولان ذیربط است و بیان مشکلات به تنهایی، کاری از پیش نمیبرد.
وی همچنین پیگیری جدی مطالبات اساسی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری از سوی هیئترئیسه این مجلس را خواستار شد و افزود: هیئت محترم رئیس تدبیری بیندیشد که مشکلاتی که از جانب اعضای مجلس خبرگان بیان میشود به سمع مسئولان سه قوه خاصه اجرایی کشور برسد و انجام آن خواسته شود.
آیتالله موحدیکرمانی افزود: نباید به وضع موجود، اکتفا کرد، بلکه باید پیگیر بهبود اوضاع بود و ضرورت دارد در این راه همواره به خود گوشزد کنیم که در برابر مسائل گوناگون کشور وظیفه داریم و مسئولی هستیم.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین کازرونی، عضو مجلس خبرگان رهبری بر ضرورت اصلاح قوانین اقتصادی و فاصله گرفتن از اقتصاد دولتی تأکید کرد و افزود: یکی از اقدامات اساسی در این زمینه، مبارزه جدی با فساد اقتصادی و تکیه بر تدبیر مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
وی همچنین جلوگیری از رانتخواریهای گسترده، تقویت سیستمهای کنترلکننده تورم، تهیه آمار دقیق از فعالیتهای اقتصادی و حمایت از بخشهای تولیدی را در این راستا بسیار مؤثر ارزیابی کرد.
این عضو مجلس خبرگان ایجاد فضای آرام و پرهیز از تنشهای نابجا را برای نیل به موفقیت در عرصههای گوناگون خواستار شد و تصریح کرد: اگر همواره منویات مقام معظم رهبری در مسائل مختلف، نصبالعین همگان قرار گرفته شود، بسیاری از مشکلات موجود به راحتی پشت سر گذاشته خواهد شد.
وی در همین زمینه، حمایت رهبر معظم انقلاب از دولتهای مختلف و دولت یازدهم را یادآور شد و افزود: حمایت معظمله از دولت و به ویژه تیم مذاکرهکننده هستهای را نباید نادیده گرفت و با پشتیبانی از دیپلماتهای کشورمان که از سوی ایشان فرزندان انقلاب خوانده شدند، میتوان مسیر عبور از مشکلات را هموار کرد.
کازرونی در پایان از ضرورت پرهیز از اسراف و تجملگرایی به خصوص از سوی مسئولان و نهادهای حاکمیتی سخن گفت و بر آن تأکید کرد.