کد خبر: 1383361
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶
حجت‌الاسلام رحیمی تأکید کرد:

ضرورت تشکیل نهادهای مبارزه با اشراف‌گری برای تحقق اقتصاد مقاومتی

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه تنها نقطه کارساز در مقابل هجمه ناجوانمردانه دشمنان اقتصاد مقاومتی است، گفت: از مهم‌ترین مباحث در اقتصاد مقاومتی، ضرورت تشکیل نهادهای مبارزه با اشرافی‌گری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی، مدرس حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، به ابعاد مختلف اهمیت اقتصاد مقاومتی اشاره و اظهار کرد: پرداختن به موضوع اقتصاد مقاومتی امری مهم و ضروری برای همگان به ‌شمار می‌آید، زیرا دشمنان انقلاب اسلامی تلاش دارند درهم ریختگی اقتصادی در کشور ایجاد کنند و از لحاظ اقتصادی ضرباتی به کشور و ملت وارد سازند.

وی ادامه داد: تنها نقطه کارساز در مقابل هجمه ناجوانمردانه دشمنان، اقتصاد مقاومتی است و از مهم‌ترین مباحث در اقتصاد مقاومتی، ضرورت تشکیل نهادهای مبارزه با اشرافی‌گری است، زیرا در هر مرحله از اقتصاد فرصت‌هایی برای سوء استفاده برخی از افراد فرصت‌طلب فراهم می‌شود که با وجود این نهادها فرصت‌طلبان نخواهند توانست به جمع‌آوری ثروت بپردازند.

ایجاد روحیه صرفه‌جویی و قناعت

این کارشناس دینی بیان کرد: مردم باید مطمئن شوند که در دوران اقتصاد مقاومتی نهادهایی همراه و همگام با مسئولان امر برای برخورد با انحرافاتی که احتمالا در این مسیر به وجود خواهد آمد، وجود دارند.

وی با بیان اینکه ساده‌زیستی مدیران می‌تواند علاوه بر اینکه روحیه همکاری و مقاومت در برابر مشکلات را در وجود مردم بیفزاید، باعث ایجاد روحیه صرفه‌جویی و قناعت در مردم می‌شود، گفت: در این صورت روحیه انقلابی بر همه ما حاکم خواهد شد و تحقق اقتصاد مقاومتی فقط با مشارکت مردم امکان‌پذیر است.

حجت‌الاسلام رحیمی کمک به تولید ملی و خودکفایی کشور را بزرگ‌ترین جهاد برشمرد و افزود: مردم باید خودشان را شریک در اقتصاد بدانند و با احساس تکلیف در تولید ملی برای خودکفایی ملی کمک کنیم؛ در واقع حمایت از تولید ملی و داخلی و استفاده از همه ظرفیت‌های کشور در دوران اقتصاد مقاومتی یک ضرورت جدی است.

وی ادامه داد: باید فعالیت‌های تولیدی، بازرگانی و نظام پولی کشور با نیازهای اجرای اقتصاد مقاومتی هماهنگ باشد تا بتوانیم اقتصادی محکم و قوی بدون نیاز به نفت داشته باشیم و اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی نتیجه بدهد باید همه تولیدکنندگان وارد عرصه شوند.

لزوم خودکفایی کشور در جنگ سخت اقتصادی

مدرس حوزه علمیه یکی از ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی را تبدیل کشور از حالت واردکننده به صادرکننده عنوان کرد و گفت: جوانان و اندیشمندان ایرانی چون فکرشان برخاسته از اسلام است می‌توانند با توکل بر خداوند در تمامی عرصه‌ها از جمله نظامی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هوافضا پیشرفت کنند و کشور را به خودکفایی برسانند؛ در واقع اگر همه ملت در تمامی عرصه‌ها بویژه اقتصادی وارد شوند می‌توانند در جنگ سخت اقتصادی که دشمن آغاز کرده پیروز شوند و کشور در همه زمینه‌ها به خودکفایی خواهد رسید.

وی تبیین و ترویج آموزه‌های فرهنگی و تبلیغات دینی برای تحقق اقتصاد مقاومتی را یک ضرورت خواند و متذکر شد: امام راحل توانست با فکر و اندیشه خود و فرهنگ ناب اسلامی یک حرکت جاودانه را ایجاد کند که امروز شاهد توسعه آن در تمامی کشورهایی هستیم؛ لذا پیگیری و برنامه‌ریزی دقیق مسائل فرهنگی و تلاش برای ارتقاء کیفیت آنها می‌تواند منشا خیر و برکت برای جامعه باشد.

captcha