کد خبر: 1384357
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

عضویت بیش از ۲۴ هزار نفر در کانون‌های مساجد خراسان شمالی

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی آمار اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان را 24 هزار و 550 تن اعلام کرد.

حسین ثابت‌قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به فعالیت 18 هزار و 200 کانون در سطح کشور به‌عنوان بزرگترین شبکه فرهنگی فعال، گفت: این تعداد کانون در خراسان شمالی به 300 کانون می‌رسد.

وی افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه باید کانون‌های فرهنگی ـ هنری در 25 درصد مساجد تشکیل شوند که با احتساب 1200 مسجد در استان در حال حاضر به این هدف نزدیک شده‌ایم.

ثابت‌قدم تعداد اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان را در ابتدای تأسیس استان 2400 نفر ذکر کرد و گفت: این میزان در حال حاضر به 24 هزار و 550 نفر افزایش یافته است. از مجموع کانون‌های فعال استان، 21 کانون به‌صورت تخصصی در بخش‌های سلامت، نماز، مهدویت، پژوهش وغیره فعال هستند.

مدیرکل ارشاد خراسان شمالی با اشاره به احداث 77 باب کتابخانه باز در جوار کانون‌های مساجد استان، اظهار کرد: تعداد 165 باب کتابخانه مخزن‌دار نیز در کانون‌ها وجود دارد.

ثابت قدم به فعالیت 22 خانه نور در مساجد نیز اشاره و بیان کرد: با اجرای طرح تلاوت نور در 278 مسجد، یک صفحه از قرآن کریم هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء قرائت می‌شود.

وی گفت: همچنین در 122 مسجد استان نیز مراکز تفسیر همراه فعال شده تا جریان تخصصی قرآن پژوهشی به یک جریان عمومی و فراگیر تبدیل شود.

ثابت قدم تعداد مراکز دیجیتال مساجد را نیز چهار مرکز ذکر کرد و افزود: بر اساس مصوبه دولت تعداد این مراکز باید به 15 مرکز افزایش یابد.

وی از اجرای طرح چهره به چهره و کسب رتبه برتر در این طرح طی سه سال متوالی به‌عنوان یکی از فعالیت‌های مطلوب کانون‌های مساجد استان یاد کرد.

captcha