کد خبر: 1385122
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۰
حجت‌الاسلام حسینی خراسانی تأکید کرد:

ضرورت حفظ و ترویج شاخصه‌های «مسجد طراز اسلامی» در جامعه

گروه اجتماعی: مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزشیابی ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور با تبیین جایگاه مسجد در جامعه اسلامی، گفت: باید شاخصه‌های «مسجد طراز اسلامی» به عنوان کارکردهای اصلی مسجد در جامعه ترویج و حفظ شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی‌خراسانی، مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزشیابی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کشور یکشنبه، 18 اسفند در جمع اعضای کانون‌های مساجد استان ایلام، اظهار کرد: مسجد از صدر اسلام تاکنون سنگر بوده و امروز نیز در زمینه‌های سیاسی، مذهبی، عبادی و فرهنگی کارکرد اصلی خود را حفظ کرده است.
وی با اشاره به ساخت مسجد به عنوان نخستین اقدام پیامبر(ص) در هجرت به مدینه، مسجد را جایگاه اصلی بسط احکام دین و قرآن در جامعه اسلامی معرفی کرد و گفت: باید شاخصه‌های «مسجد طراز اسلامی» و «مسجد خانواده‌محور» به عنوان کارکردهای اصلی مسجد در جامعه ترویج و حفظ شود.
حجت‌الاسلام حسینی خراسانی با تأکید بر اینکه کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد باید پایگاه جذب جوانان باشد، افزود: همه ما در برابر جوانان و نوجوانان و ایجاد فرصت‌های ویژه در پر کردن اوقات فراغت آنان مسئول هستیم و باید مساجد را فضایی امن، آرام و سرشار از شور و هیجان جوانی همراه با حفظ حریم‌ها و حرمت‌ها برای آنان قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه در کشور نزدیک به 2 میلیون جوان و نوجوان ولایی عضو کانون‌های مساجد هستند، گفت: در سال 84 در کشور 2 هزار کانون فرهنگی - هنری وجود داشت که این تعداد در حال حاضر به مرز 18 هزار رسیده است.
مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزشیابی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کشور حفظ وحدت و انسجام ملی را از عوامل مهم شکست دسیسه‌های مختلف دشمنان ایران اسلامی دانست و بیان کرد: دشمنان همواره سعی داشته تا با نقشه‌های شوم خود ابتدا جوانان ما را از این نظام دور کنند تا به راحتی بتوانند در این کشور نفوذ یابند.
حجت‌الاسلام حسینی خراسانی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه، خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال، گفت: آنچه که در مساجد برای ارتقاء معرفت جوانان باید به آن توجه بیشتر شود آثار شهید مطهری و بحث‌های استدلالی ایشان است.
وی با بیان اینکه اگر در یک ملت، اختلاف و تفرقه داخلی ایجاد شود می‌تواند منشأ اختلافات و بدبختی‌های دیگر جامعه باشد، ابراز امیدواری کرد: با ارتقاء معرفت، وحدت و پیروی از مقام معظم رهبری و ولایت بتوانیم راه کمال و پیشرفت این نظام و انقلاب را هموارتر کرده و جامعه اسلامی خود را در برابر دشمنان بیمه کنیم.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمائید.

captcha