کد خبر: 1385324
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸

ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی ناشی از ضعف در باورهای دینی است

گروه اجتماعی: فرماندار درمیان با اشاره به اینکه پیشگیری از طریق آگاه‌سازی جامعه نخستین گام در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است، گفت: ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی در جامعه ناشی از ضعف در باورهای دینی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان امروز، 19 اسفند در مراسم افتتاح نمایشگاه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی این شهرستان گفت: ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی در جامعه ناشی از ضعف در باورهای دینی است و آموزش و فرهنگ‌سازی نقش عمیقی در جلوگیری از این مشکلات در جامعه دارد.



وی با بیان اینکه عدم پایبندی به هنجارهای اجتماعی موجب پیدایش آسیب اجتماعی می‌شود، افزود: انحرافات و آسیب‌های اجتماعی امنیت اجتماعی را سلب و مانعی برای رشد و توسعه جامعه محسوب می‌شود.



فرماندار درمیان یادآور شد: آسیب‌های اجتماعی یک ‌شبه به وجود نمی‌آیند بنابراین باید توجه کرد اقداماتی که در راستای حل یک معضل اجتماعی به کارگرفته می‌شود نیز نباید مقطعی و کوتاه‌مدت باشد.



براتی با بیان اینکه پیشگیری از آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت و برداشتن گام‌های بلند است، خاطرنشان کرد: مبلغان علوم دینی و علما به عنوان محور اصلی حرکت فرهنگی در جامعه، نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند.

captcha