کد خبر: 1385398
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۶

فرماندار شهرکرد در دولت دبیر و امید معرفی شد

گروه سیاسی: فرماندار شهرستان شهرکرد در دولت تدبیر و امید با حضور معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، خدابخش مرادی، معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری در مراسم معارفه فرماندار شهرکرد با بیان اینکه خدمت‌رسانی به مردم در نظام مقدس جمهورس اسلامی ایران یک اصل همیشه استوار است، گفت: همه مسئولان باید در طلیعه آغاز مسئولیت از خدای متعال توفیق خدمت‌رسانی صادقانه و خالصانه را طلب کنند و برای تحقق این مهم از هیچ کوششی دریغ نکنند.

وی روزهای پایانی سال 92 را فرصت مغتنم برای بررسی و ارزیابی عملکرد و برنامه‌ها دانست و با اشاره به نامگذاری امسال به‌‌عنوان حماسه سیاسی و اقتصای، گفت: تمام مسئولان باید با یک نگاه عبرت‌آموز به گذشته و نگاه امیدوارانه به آینده در راستای تحقق منویات رهبر انقلاب و سیاست‌های کلی نظام تلاش کنند.

مرادی با اشاره به تحقق کامل حماسه سیاسی و اقتصادی مدنظر رهبر انقلاب، به تشریح ابعاد حماسه‌آفرینی مردم در حوزه سیاسی پرداخت و اظهار کرد: حضور پرشور و بی‌نظیر مردم در انتخابات 24 خرداد و انتخاب عالمانه و هوشمندانه دولت تدبیر و امید بیان گر تحقق کامل حماسه سیاسی در کشور است.

وی با بیان اینکه حضور پر شور و نشاط مردم در عرصه انتخابات مسئولیت مسئولان نظام را چند برابر می‌کند، گفت: اعمال فشارها و تحریم علیه ملت ایران فضای انتخابات را یک فضایی بی نشاط و ناکارآمد جلوه داده بود اما حضور آگاهانه و هوشمندانه مردم خط بطلانی بر این شایعه‌سازی و جو‌سازی‌ها بود.

مرادی به بخشی از حماسه‌آفرینی ملت و دولت در حوزه اقتصادی اشاره و عنوان کرد: دولت تدبیر و امید با نگاه برنامه‌محورانه در راستای تحقق حماسه اقتصادی گام‌های مؤثری را برداشته است که بازتاب و خروجی آن در این مدت کوتاه به عینه دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه شعارها و خط و مشی‌های‌ رهبری در ابتدای هر سال سیاست‌های راهبری نظام را تعیین می‌کند، بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق، صحیح و کارآمد برای تحقق این شعارها و مطالبات جدی تأکید کرد.

مرادی با تأکید بر لزوم توجه جدی همه بخش‌های کشور به مسئله اقتصادی، ایجاد یک امنیت پایدار و پایداری امنیت در حوزه اقتصادی را یک ضرورت و نیاز اساسی فعلی کشور دانست.

به گفته وی، ایجاد امنیت پایدار در عرصه اقتصادی موجب اطمینان خاطر و جذب سرمایه‌گذار برای ایجاد زمینه‌های مناسب شغلی و توسعه اقتصادی خواهد شد؛ چرا که سرمایه‌گذاری اقتصادی یک اقدام خطرپذیر و بسیار حساس است.

مرادی با بیان اینکه امنیت پایدار با حرف و سخنرانی محقق نخواهد شد، عزم و همت همگانی را لازمه تحقق این امنیت پایدار دانست و گفت: عزم، همت و برنامه‌ریزی صحیح، عالمانه و کارآمد مدیران اجرایی زمینه‌ساز تحقق امنیت پایدار در عرصه‌های سرمایه‌گذاری خواهد شد در غیر این صورت با شعاری عمل کردن هیچ‌گاه امنیت پایدار محقق نمی‌شود.

وی با اشاره به استعدادها و ظرفیت‌های بالقوه استان، بر شناسایی و زمینه‌سازی مناسب برای شکوفایی و نقش‌آفرینی این استعدادها در حوزه‌های تولید و اشتغالزایی تأکید کرد و گفت: شناسایی استعدادها در مرحله اول و سپس حمایت و زمینه‌سازی‌های مناسب برای این استعدادها بالقوه تولید و اشتغال‌زایی را در کشور چند برابر خواهد کرد و حماسه اقتصادی به معنای واقعی کلمه محقق خواهد شد.

مرادی توسعه‌محوری را خط مشی اصلی دولت تدبیر و امید دانست و گفت: توسعه‌محوری در تمام نقاط کشور و استان تنها در گروی برنامه‌ریزی دقیق و عالمانه در تمام سطوح جامعه است.

وی با بیان اینکه ایجاد توسعه همه‌جانبه مستلزم شادابی و نشاط عمومی در جامعه است، بر لزوم توجه جدی به جوانان به‌عنوان جامعه هدف و سازمان‌های مردم نهاد در تحقق این شادابی و نشاط عمومی در جامعه تأکید کرد.

مرادی سازمان‌های مردم نهاد را امید آفرینان امروز و آینده جامعه عنوان کرد و گفت: این سازمان‌ها با شعار توجه به دردمندان نیازمند و آبرومند، می‌توانند اعتماد اجتماعی را در کنار امنیت پایدار محقق کنند که تحقق این مهم نیازمند توجه دستگاه‌های فرهنگی به این نهادهاست.

وی توسعه همه‌جانبه را در گروی برنامه‌ریزی مداوم دانست و با انتقاد از برنامه‌ریزی‌های مناسبتی و آماری در سطح کلان ملی، استانی و بخشی، این گونه برنامه‌ها را به دور از شأن و جایگاه نظام اسلامی ایران دانست.

مرادی در ادامه به مراسم معرفی فرماندار جدید شهرکرد اشاره و اظهار کرد: اگر چه حکم حمید ملک پور به دلیل روال صدور احکام  عنوان سرپرست فرمانداری شهرکر صادر شده است اما وی به‌عنوان فرماندار شهرکرد در دولت تدبیر و امید انتخاب و موظف به خدمت‌رسانی مطلوب در راستای تحقق سیاست کلی نظام و دولت هستند.

وی با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران تودیع معنا و مفهومی ندارد، گفت: باب خدمت‌رسانی صادقانه و مخلصانه در نظام اسلامی ایران همیشه بر روی مسئولان باز خواهد بود و این مراسم در اصل تکریم و تقدیر از زحمات فرماندار سابق است.

به گزارش ایکنا، در این آیین از زحمات مراد کاظمی طی دوره خدمت قدردانی و حمید ملک‌پور به‌عنوان سرپرست جدید فرمانداری شهرکرد در دولت تدبیر و امید معرفی شد.

captcha