کد خبر: 1385738
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴

کتاب «ره‌آورد سفر» آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی به چهارمحال و بختیاری به چاپ رسید

گروه اندیشه: مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری از چاپ کتاب ره‌آورد سفر آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی به استان خبر داد اظهار کرد: این کتاب از سوی این نهاد ‌و اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان ‌در 4000 هزار نسخه به چاپ رسید.

محمدتقی حسین پور، مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه ‌مجموعه ارزشمند کتاب ره‌آورد سفر آیت‌العظمی نوری‌همدانی به این استان با سفارش و اشراف نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه شهرکرد به چاپ رسیده است، اظهار کرد: مجموعه بیانات ارزشمند حضرت آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی در دیدار با مردم استان به‌عنوان یادبود بیستمین دوره «طرح تقویت مبانی اعتقادی» چاپ و توزیع شده است.

وی با اشاره به اینکه متن سخنرانی‌ها و تصاویر دیدارهای آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی و سخنان نماینده ولی فقیه در استان در طول سفر معظم له به استان در این کتاب به چاپ رسیده است، بیان کرد: ایشان دیدار‌ها و جلسات متفاوتی را در طی حضور پر‌برکتشان در استان انجام داده‌اند که تمامی بیانات پیاده‌سازی و تصاویر مربوط به هر جلسه نیز در کتاب نمایش داده شده است.

به گفته وی، این کتاب در 9 بخش اصلی با عناوین دیدارهای عمومی، دیدار با علما، فضلا و روحانیان استان، دیدار با هیئات‌های مذهبی، دیدار با نیروهای مسلح، دیدار با دانشگاهیان و فرهنگیان، دیدار با طلاب و روحانیان مدرسه امامیه شهرکرد، دیدار با  مردم بروجن، مراسم خداحافظی و گزارش تصویری سفر نگاشته شده است.

حسین‌پور افزود: همچنین در ابتدای این اثر ارزشمند مقدمه و تقریظ نماینده محترم ولی فقیه در استان و معرفی استان با تأکید بر مباحث و چالش‌های فرهنگی استان نیز درج شده است.

مدیرفرهنگی جهاد دانشگاهی ‌استان با تقدیر از زحمات نماینده ولی فقیه در استان، اظهار کرد: این طرح بزرگ از سوی نماینده ولی فقیه در استان اجرا و بیستمین سال برگزاری این برنامه در استان چهارمحال و بختیاری ادامه پیدا کرد که امیدواریم سال‌های آینده با جدیت و تلاش مضاعف برگزار شود.

طرح تقویت مبانی اعتقادی یک طرح شناسنامه‌دار است

وی با اشاره به اینکه برنامه طرح تقویت مبانی اعتقادی یک طرح شناسنامه‌دار است، بیان کرد: این طرح در شهر سامان آغاز و به‌مدت پنج سال در این شهر برگزار شد سپس ادامه آن در گلپایگان و اکنون در استان چهارمحال و بختیاری ادامه یافته است که منشأ خیرات و برکات فراوانی است.

حسین‌پور حضور مردم در این جلسات را نشان از پویایی استان در مباحث فرهنگی دانست و افزود: مردم مؤمن و ولایت‌مدار استان با حضور گسترده و پرشور خود در طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدایی دینی حامی و یاری‌رسان اصلی این برنامه بودند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی علاوه بر چاپ کتاب، اقدامات ارزشمندی در طول برگزاری و بعد از طرح برعهده داشته است، اظهار کرد: انجام نظرسنجی طرح تقویت در استان توسط جهاد دانشگاهی از دیگر اقدامات این مرکز در راستای برگزاری هر چه بهتر طرح در سال‌های آینده بوده است.

حسین‌پور با تأکید بر اینکه طرح این نظرسنجی در بالا بردن کیفیت کار بسیار اثر‌گذار است، بیان کرد: نظرات آحاد مختلف جامعه در رابطه کیفیت و نحوه برگزاری برنامه جمع‌آوری و در راستای بهره‌برداری و بالابردن سطح کمی و کیفی در اختیار نماینده محترم ولی فقیه در استان قرار گرفته است.

به گفته حسین‌پور، این نظرسنجی که از نظر وسعت و حجم کار، یک کار شاخص بوده است می‌تواند الگویی مطلوب برای نظرسنجی از طرح‌های فرهنگی مشابه در کشور باشد.

captcha