قاسم رضیعی، عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اصلاح سبک زندگی در جامعه، عنوان کرد: اگر سبک زندگی و شیوه مصرف خود را اصلاح نکنیم هر چقدر هم تولید کنیم، باز هم با کمبود مواجه میشویم.
رضیعی افزود: اگر میخواهیم در مقابل جهان غرب که مقابل ما قرار گرفته حرفی برای گفتن داشته و از آسیبها در امان باشیم باید سبک زندگی خود را در تمامی زمینهها اصلاح کنیم.
این عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: ماموریت پیگیری مباحث مربوط به حوزه سلامت و سبک زندگی نیز از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرهنگستان علوم پزشکی واگذار و پروژههای مختلفی در خصوص ارتباط سبک زندگی با سلامت تعریف شده است.
وی بیان کرد: در گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی نیز در تلاشیم تا به این پروژهها نگاه خردمندانه و عالمانه داشته باشیم و به عنوان دستاویزی برای کارهای تحقیقاتی قوی به کار بگیریم که از جمله این مباحث میتوان به پروژه تحقیقاتی «تغذیه سالم از منظر قرآن» اشاره کرد که روزهای پایانی خود را سپری میکند.
اشتیاق فراوان نسبت به جذب مسائل قرآنی در حوزه سلامت
رضیعی یادآور شد: زمانی که در خصوص گزارش عملکرد این طرح در محافل مختلف بحث میشد بسیاری از فعالان حوزه طب و قرآن و طب اسلامی این پروژه را پیش خرید کردند که این امر حاکی از اشتیاق فراوان نسبت به جذب مسائل قرآنی در حوزه سلامت به ویژه در حوزه تغذیه است که هم اکنون مرگ و میر به دلیل تغذیه نامناسب بیشتر از مسائل دیگر شده است.
این عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: تمامی بخشهای این پروژه تحقیقاتی با استفاده از آیات قرآن برای تببین تغذیه سالم آماده شده که به زودی رونمایی خواهد شد.