کد خبر: 1387919
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۷

جایزه «باروت خیس» به تاریا کرونبرگ و کاترین اشتون رسید

گروه جهاد و حماسه: دومین جایزه بین‌المللی «باروت خیس» به تاریا کرونبرگ، رئیس هیئت پارلمان فرمایشی اروپا و کاترین اشتون، نماینده دربار رژیم سلطنتی انگلستان در اتحادیه اروپا تعلق گرفت.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به مناطق عملیاتی جنوب، جایزه نمادین «باروت خیس» همزمان با اختتامیه جشنواره رهاورد سرزمین‌ نور که در شب گذشته، 25 اسفندماه در شهر خرمشهر برگزار شد، به «کاترین اشتون»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «تاریا کرونبرگ»، رئیس گروه ایران در پارلمان اروپا رسید و مادر شهید تحریری از آن رونمایی کرد.

بانکی‌ مون، دبیرکل سازمان ملل و برخی سران رژیم صهیونیستی نیز از جمله کاندیداهای اولیه دریافت این جایزه بودند. جایزه باروت خیس قرار است توسط نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران و امیرکبیر به سفارت یونان و اتریش در تهران تحویل داده شود.

بنا بر اعلام دبیرخانه این جشنواره، جایزه باروت خیس در حقیقت به افراد مضحکی تعلق می‌گیرد که همواره پوشالی بودن آنها برای همه آشکار بوده و هست و این ماهیت هنگامی که آمیخته با خودباوری کاذب‌شان می‌شود، بدل به حماقت بی‌پایان خواهد شد.

جایزه باروت خیس طی سال گذشته به میشل اوباما، همسر رئیس جمهور آمریکا رسید.

هیئت داوران دومین جایزه بین‌المللی «باروت خیس» ضمن انتشار بیانیه‌ای، «تاریا کرونبرگ»، رئیس هیئت پارلمان فرمایشی اروپا و «کاترین مارگریت اشتون»، نماینده دربار رژیم سلطنتی انگستان در اتحادیه اروپا را دریافت کننده جایزه بین‌المللی باروت خیس معرفی کردند.

در این بیانیه آمده است:

«بسمه تعالی

همیشه در میان دشمنان حقیقت هستند کسانی که از شدت کینه و عداوت از سر نادانی و بی‌خردی تعادل خود را از دست می‌دهند و دست به اعمالی می‌زنند که ناخواسته پرده‌های تزویر را کنار می‌­زند و جبهه باطل را رسواتر و آنها را شرمنده‌­تر می‌­کند.

کسانی که ماشه سلاح خود را به سوی مظلومان می­‌چکانند، غافل از آنکه حنای تزویر آنان نزد مردم رنگی ندارد و با باروت خیس گلوله‌ای شلیک نمی‌شود، بلکه چهره واقعی ظالمانه آنان آشکارتر می­‌شود. جایزه باروت خیس راهیان نور متعلق به اینهاست.

در سال‌های اخیر که استکبار جهانی و جبهه زور و ظلم و تجاورز به آخر خط رسیده و در مواجهه با جبهه مظلومان و مستضعفان به پا خواسته، مستأصل شده است. مستکبرانی که از فرط استیصال و ناچاری چنین رفتاری را از خودشان نشان می‌دهند، کم نیستند.

زورگویانی که پس از سال‌ها استعمار و ظلم و آدم‌کشی در محاصره بیداری ملت‌­ها قرار گرفته‌اند و خود را در معرض اضمحلال می‌بینند، برای نجات خود از نابودی کامل به‌سان غریقی که برای نجات خود به هر خار و خاشاک روی آب چنگ می‌­زند، برای خاموش کردن شعله انقلاب ملت‌­ها و سرکوبی جمهوری اسلامی ایران به عنوان قلب تپنده این بیداری به هر موجود ناچیزی متوسل می­‌شوند. از همین روست که با فراخوان اعلام نظر برای نامزدی این جایزه، با انبوه اسامی پیشنهادی توسط مردم مواجه شدیم و مردم اسامی متعددی از سران کشورهای زورگو را برای دریافت این جایزه نامزد کردند. هیئت انتخاب از میان اسامی متعدد، افرادی را که اقدام چشمگیرتری در رسوایی استکبار داشتند جهت گزینش به هیئت داوران معرفی کرد که نتایج بررسی هیئت داوران به شرح زیر اعلام می‌شود.

دو نفر از افراد پیشنهادی از سران رژیم صهیونیستی بودند. از آنجا که این رژیم نامشروع، از آغاز رسوای عالم بوده و همگان در مراتب خیانت و جنایت این رژیم در حق بشریت آگاه هستند، اقدامات عناصر مذکور در رسوا کردن آن رژیم درخور اهمیت تشخیص داده نشد، بنابراین هیئت داوران با احترام کامل به مردم مظلوم فلسطین و به ویژه مجاهدان قهرمان غزه که این روزها زیر بمباران دشمن صهیونیستی عزیزان خود را از دست داده‌اند، ضمن لعن و نفرین، این عناصر خون­‌آشام را لایق دریافت جایزه باورت خیس نمی‌داند.

هیئت انتخاب همچنین رئیس سازمان به اصطلاح ملل متحد را که به واسطه پس گرفتن دعوت از وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مذاکرات ژنو پیرامون سوریه از وابستگی عمیق و تابعیت رئیس سازمان ملل از صهیونیزم بین‌الملل پرده‌برداری کرده بود را نامزد دریافت جایزه کرد، اما از آنجا که این حد از وابستگی رئیس سازمان ملل به رژیم آمریکا و صهیونیزم بین‌الملل برای مردم جهان شناخته شده است و افشای آن تازگی ندارد با احترام به همه آزادی‌خواهانی که از حرکت ظالمانه این سازمان در حمایت از قدرت‌های شیطانی رنج می‌برند، بانکی‌مون را لایق دریافت این جایزه نمی­‌داند.

هیئت انتخاب سه نفر از عناصر اصلی هیئت حاکمه ایالات متحده شامل رئیس جمهور، وزیر خارجه و سخنگوی کاخ سفید را نیز برای ارزیابی و دریافت این جایزه به این هیئت معرفی کرد. دلایل اصلی هیئت انتخاب برای این پیشنهاد تناقض­‌گویی‌­ها، توهین‌­ها و تهدیدات صریح این افراد خطاب به ملت ایران بود که از عدم پایبندی آنان به تعهدات و سوء‌نیت آنان در مذاکرات هسته‌ای پرده‌برداری می­‌کرد.

از آنجا که سوء‌نیت آمریکا در حق ملت ایران و خوش‌بین نبودن به نتیجه مذاکرات هسته­‌ای مسئله‌­ای روشن و در میان ملت نهادینه شده است و عدم پایبندی به تعهدات آمریکا در ده‌ها پرونده مشابه از جمله معاهده الجزایر با جمهوری اسلامی کاملاً مسبوق به سابقه بود، هیئت داوران با احترام فراوان به آزادی‌خواهان جنبش ۹۹ درصد به ویژه دوشیزه سیسیلی مک سیلان، دانشجوی جوان در بند شکنجه‌­گاه‌های آمریکا و ابراز تنفر نسبت به رژیم ظالم ایالات متحده، این سه نفر را نیز با وجود صلاحیت دریافت این جایزه، در اولویت ندانست.

آنچه در دور دوم جایزه باورت خیس نظر هیئت داوران را به خود جلب کرد، درخشش دو نفر از سران اتحادیه اروپا در رسوا کردن هر چه بیشتر عوامل فتنه و احراز وابستگی فتنه به دولت‌های استعمارگر اروپایی بود.

بنابراین تندیس و جایزه این دور از جایزه، مشترکاً تعلق می‌گیرد به خانم‌­ها تاریا کرونبرگ، رئیس هیئت پارلمان فرمایشی اروپا و کاترین مارگریت اشتون، نماینده دربار رژیم سلطنتی انگلستان در اتحادیه اروپا.

هیئت داوران جایزه باروت خیس با احترام به ارواح ۱۴۳ میلیون نفر قربانیان دو جنگ جهانی که به دست رژیم‌­های اروپایی به راه افتاد و با درود به میلیون‌ها قربانی جنایت، تجاوز و وحشیگری رژیم‌های اروپایی در قتل و غارت کشورهای آفریقا، آمریکا و آسیا - اقیانوسیه و شهدایی که هر روزه در افغانستان و آفریقای مرکزی به دست عوامل اتحادیه استعماری اروپا به شهادت می‌رسند، تندیس و جایزه ویژه باروت خیس را به این دو نفر اهدا می‌کند.

هر چند وابستگی جریان فتنه به خارج کشور بر کسی پوشیده نبود، با فراهم آوردن شرایط حضور عوامل فتنه در سفارتخانه‌های اجنبی و جایزه گرفتن از دست این دو نفر، آگاهی از این وابستگی در حد مزدوری فتنه برای دولت‌های استعمارگر برای همه ملت به یقین مبدل شد و برائت از فتنه‌گران را در میان ملت ایران به اوج رساند، به گونه‌ای که می­‌توان این دو حادثه را مکمل حماسه ۹ دی تلقی کرد.

والسلام علیکم و رحمت‌الله و برکاته

هیئت داوران دومین دوره جایزه بین‌المللی باروت خیس راهیان نور- ۱۳۹۲»

captcha