کد خبر: 1387956
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷

تربیت 300 حافظ کل قرآن در مهد قرآن اصفهان/20 سال فعالیت در حوزه آموزش

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه مهد قرآن استان اصفهان از سال 1372 تأسیس و تاکنون موفق به تربیت 300 حافظ کل قرآن شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه مهد قرآن استان اصفهان از سال 1372 تأسیس و در سال 1385 تحت عنوان مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان و با شماره ثبت 1976 به ثبت رسیده است.

فعالیت این مؤسسه از شهر اصفهان آغاز و سپس در سایر شهرستان‌ها و شهرها گسترش یافت به‌نحوی که توانست دهها شعبه با صدها مربی و هزاران قرآن‌‌آموز را تحت پوشش قرار دهد.

فعالیت مهد قرآن با 20 شعبه در اصفهان

این مؤسسه دارای 20 شعبه است و در دفتر مرکزی این مؤسسه 10 هزار نفر و شعب آن در شهر اصفهان 2000 نفر را تحت پوشش فعالیت‌های قرآنی این مرکز قرار دارند.

تاکنون بیش از 10هزار گواهینامه برای فراگیران در این مؤسسه صادر شده است و مؤسسه در شهر اصفهان 20 مربی و 50 پرسنل اجرایی دارد که این گروه در مهد‌های کودک، پیش‌دبستانی و مدارس قرآنی فعالیت دارند.

از شعب این مؤسسه می‌توان به پیش‌دبستانی‌های مستقل مهاد همچون پیش‌دبستانی مهاد آل خجند، پیش‌دبستانی مهاد سپاهانشهر، پیش‌دبستانی مهاد عسگریه، پیش‌دبستانی مهاد مشتاق، مدارس ابتدایی مهاد مانند؛ پسرانه مهاد پروین،  پسرانه مهاد سپاهانشهر، دخترانه مهاد صغیر، پسرانه مهاد مدرس، دخترانه مهاد بهارستان، مهدکودک‌های جوانه‌های قرآن همچون؛جوانه‌های قرآن مدرس،  جوانه‌های قرآن سپاهانشهر، جوانه‌های قرآن بیمارستان صدوقی، مراکز فرهنگی قرآنی بزرگسالان مانند؛ مرکز عسگریه واحد آقایان و بانوان، مرکز سپاهانشهر، مرکز ملک شهر، مراکز تخصصی همچون؛ صندوق قرض الحسنه مهد قرآن، کتابخانه تخصصی قرآن و عترت، مرکز آموزشی کامپیوتر مهاد، مرکز آموزشی زبان مهاد و مرکز مشاوره هدایت اشاره کرد.

تربیت 300 حافظ قرآن در مهد قرآن اصفهان

مدیرمسئول مهد قرآن اصفهان با اشاره به اینکه این مؤسسه تاکنون موفق به تربیت 300 حافظ کل قرآن شده است، افزود: این مؤسسه متولی آموزش کارکنان دولت در استان اصفهان در حیطه امور قرآنی و دینی بوده و توانسته تعداد زیادی از کارکنان را تحت پوشش فعالیت‌های خود قرار دهد.

این مؤسسه در زمینه آزمون‌ها، مسابقات، همایش‌ها، نمایشگا‌ه‌ها، تربیت مربی و داور قرآن، شوراهای استانی و همیاری، تأسیس صندوق قرض‌الحسنه، مرکز مشاوره، مرکز زبان، مرکز فنی و حرفه‌ای، مدارس قرآنی، طرح فوریت‌های قرآن، راه‌اندازی مدرسه مجازی قرآن، آموزش‌های غیرحضوری، طرح کشوری جوانه‌های قرآن، طرح گام نخست ویژه مدارس، طرح انصارالقرآن، تأسیس خیریه قرآن، برگزاری جشنواره‌های نسیم بهشت، جشنواره نغمه‌های آسمان، جشنواره تدریس، فعالیت‌های مستمری داشته است.

معرفی مهد قرآن به‌عنوان خادم‌القرآن

از جمله رتبه‌هایی که مؤسسه آنها را کسب کرده است، می‌توان به کسب رتبه مؤسسه برتر و خادم‌القرآنی اشاره کرد.

از جمله اهداف این مؤسسه برای سال 1393 می‌توان به گسترش فعالیت‌های قرآنی، افزایش تعداد شعبات مؤسسه و توسعه برنامه‌های آموزشی مرکز اشاره کرد.

captcha