کد خبر: 1389067
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۴
عضو کمیسیون قضایی مجلس:

رفع موانع تحقق اقتصاد مقاومتی اولویت اصلی سال جاری است

گروه سیاسی: عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به نامگذاری سال جاری به سال «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» گفت: رفع موانع اقتصاد مقاومتی اولویت اصلی سال جدید است.

ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) و با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» و با ذکر اینکه فرهنگ‎سازی برای اقتصاد مقاومتی اولویت مهمی برای سال جدید است، گفت: اسراف و تبذیر یکی از موانع اقتصاد مقاومتی است که باید با فرهنگ‌سازی این مشکلات رفع شود.
ابوترابی با تأکید بر اینکه رفع موانع اقتصاد مقاومتی اولویت اصلی سال آینده است، اظهار کرد: مسئولان همه توجه خود را باید متوجه تحقق اقتصاد مقاومتی کنند و جامعه خود باید به سطحی از مسئولیت دست پیدا کند که عزم راسخی برای رفع موانع اقتصاد مقاومتی داشته باشد و مسئولان را در این زمینه کمک کند.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تقویت فرهنگ کار و تلاش به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک می‌کند؛ سازندگی کشور، ورود مردم به عرصه های اقتصادی، توجه به تولید ملی، افزایش بهره‌وری از جمله مسائلی هستند که نیاز امروز و فردای کشور است.
ابوترابی با ذکر اینکه مسئولان فرهنگی باید برای رسیدن به اهدف اقتصاد مقاومتی به صحنه بیایند، گفت: فعالیت‌های فرهنگی باید به این سمت سوق داده شود که مردم برای اقتصاد کشور احساس مسئولیت کنند.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی نگاه جهادی به فرهنگ و اقتصاد را یک مقوله حیاتی دانست و افزود: فرهنگ و اقتصاد بدون نگاه و همت جهادی با مشکلات فراوانی روبرو خواهد بود؛ هر زمان مسئولان با نگاه جهادی وارد میدان های مختلف شدند موانع و مشکلات برطرف شد.
وی گفت: باید منابع هزینه کرد فرهنگ را به دست آوریم و فرهنگ به عنوان مقوله‌ای که می‌تواند هزینه‌های خود را تامین کند، نگریسته شود.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی افزود: غرب با استفاده از صنعت سینما، فیلم‌های مختلف، انیمیشن، بازی‌های رایانه ای می خواهند فرهنگ خود را به کشورهای مختلف صادر کنند و این مقولات برای غربی‌ها جنبه فرهنگی دارد.
ابوترابی در پایان گفت: باید در جنگ اقتصادی به گونه ای به مسائل فرهنگی نگاه کنیم که فرهنگ نیز بتواند هزینه‌های خود را تامین کند و نباید انتظار داشته باشیم دولت همه هزینه‌های فرهنگی را تقبل کند.

captcha