حجتالاسلام جعفرعلیزاده، مدیر پژوهش حوزههای علمیه آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: حقیقت و فطرت انسان همواره دارای یک سری مؤلفههای ثابت بوده و مهمترین ویژگی سبک زندگی ارائهشده در مبانی اسلام تطابق مؤلفههای آن با فطرت و خواست انسانی است.
وی معارف اصیل دین اسلام ناب محمدی، رهنمودهای پیشوایان دینی و سیره علمی ائمه معصومین(ع) را بهترین ملاک و معیار برای اتخاذ سبک زندگی سالم دانست و افزود: دین اسلام برای تمامی جنبههای فردی و اجتماعی بشر برنامه مدون و کامل دارد که عمل به آنها ضامن سعادت و رستگاری انسان میشود.
وی افزود: ممکن است در زمانهای مختلف با توجه به شرایط و مقتضیات زمانی مؤلفههای جدید به سبک زندگی اجتماعات بشری وارد شود اما این تغییرات نباید در تقابل با فطرت الهی انسان شود و فرد از رسیدن به زندگی متعالی بازدارد.
حجتالاسلام علیزاده با بیان اینکه حیات قرآنی و زندگی اسلامی یک حیات مترقی در برابر انسان قرار میدهد، اضافه کرد: هر اندازه بتوانیم جامعه را به سمت زندگی قرانی و حیات طیبه سوق دهیم به همان میزان در تحقق سبک زندگی اسلامی که عاری از موانع رسیدن به تعالی حقیقی است دست مییابیم.
مدیر پژوهش حوزههای علمیه آذربایجان غربی گفت: فضای مجازی و پدیدههای جدید تکنولوژی از واقعیتهای امروز جهان معاصر است که باید وجود آنها را بپذیریم و بر استفاده بهینه از آنها تسلط و علم کافی داشته باشیم تا بتوانیم از این امکانات و تجهیزات جهت پیشبرد اهداف دینی از جمله ارائه سبک زندگی مناسب با آموزههای اسلامی بهره ببریم.