کد خبر: 1390222
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴
همزمان با ایام فاطمیه دوم؛

بیش از 200 مبلغ به مناطق محروم استان چهارمحال و بختیاری اعزام شد

گروه اجتماعی: رییس اداره فرهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری از اعزام بیش از 200 مبلغ و مبلغه دینی همزمان با ایام فاطمیه دوم به شهر ها و روستاهای استان خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدعبدالحمید صفوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: همزمان با ایام دوم فاطمیه 150 نفر مبلغ و مبلغه بومی و 96 غیر بومی فعالیت های تبلیغی خود را در نقاط مختلف شهری و روستایی استان انجام می دهند.

وی با اشاره به اعزام مبلغان به مناطق محروم استان، تصریح کرد: این مبلغان به مدت پنج روز تا 16 فروردین ماه در تمام نقاط استان به فعالیت تبلیغی و فرهنگی خواهند پرداخت.

حجت الاسلام صفوی نظارت بر برگزاری مراسم عزاداری هیات مذهبی با محوریت مسجد و توجه به برنامه‌های قرآنی را از جمله اهداف فعالیت های تبلیغی روحانیون اعزامی ایام فاطمیه عنوان کرد.

به گفته وی، اهتمام جدی در برگزاری نماز جماعت اول وقت، برگزاری مجالش پرشکوه عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) و توجه بیشتر به ادعیه، زیارات و مناجات ماثوره از ائمه طاهرین(ع) از اصلی‍‌ترین برنامه روحانیون اعزامی در مراسم شهادت حضرت زهرا(س) محسوب می شود.

حجت الاسلام صفوی اظهار کرد: ارتقای کیفی برنامه‌های عزاداری و تبیین معارف اسلامی همچون اعتقادات، اخلاق اسلامی، احکام و سیره معصومین (ع) و توجه به امربه معروف و نهی از منکر از جمله فعالیت های تبلیغی مبلغان اعزامی در ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) است.

وی افزود: این مبلغان با هدف تبلیغ و نشر احکام دین مبین اسلام و معارف اهل بیت(ع)، تبیین شخصیت حضرت زهرا(س)، بیان جایگاه زن در جامعه اسلامی و موقعیت حضرت زهرا(س) به عنوان یک زن در پیشبرد اسلام و حمایت از ولایت در ایام فاطمیه به مناطق مختلف استان اعزام می شوند.

captcha