کد خبر: 1391310
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۹

روحیه جهادی و عزم ملی در راستای پیشرفت کشور؛ مؤثرترین راه گریز از مشکلات

گروه اجتماعی: امام جمعه عنبرآباد گفت: همه باید در راستای اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و روحیه جهادی گام برداریم که راه گریز از مشکلات است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام مصطفی دشت‌آبادی، امام جمعه عنبرآباد روز گذشته، 17 فروردین در دیدار با روحانیان این شهرستان ضمن محکوم کردن صدور بیانیه علیه ایران از سوی اتحادیه اروپا گفت: از دشمن چیزی جز دشمنی نباید انتظار داشت و این چیز تازه‌ای نیست و استکبار جهانی 35 سال است که به‌دنبال ضربه زدن به نظام ما بوده است و تا به حال هم موفق نشده است.
وی افزود: این‌چنین فعالیت‌ها و صدور بیانیه علیه ایران از سوی دشمنان، نه‌ تنها در عزم و اراده ملت قهرمان و فهیم ما اثری ندارد، بلکه بر اراده و عزم آنها روز به روز می‌افزاید.
حجت‌الاسلام دشت‌آبادی اظهار کرد: تا زمانی‌که رهبری‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب و همدلی و همبستگی همه مردم و مسئولان باشد این‌گونه فعالیت‌های خصمانه دشمنان به‌ویژه اتحادیه اروپا خنثی می‌شود.
وی بیان کرد: ملت فهیم ما این را به‌خوبی می‌داند که هدف اصلی این اقدامات تنها شکست انقلاب اسلامی است که با خون هزاران جوان این مرز و بوم به امضا رسیده است که به حول و قوه الهی همیشه ناکام مانده است.
امام جمعه عنبرآباد عنوان کرد: خط‌مشی ما همان خط‌مشی ترسیم شده از سوی رهبر معظم انقلاب است و در این راستا دولتمردان نیز باید این خط‌مشی را دنبال کنند.
حجت‌الاسلام دشت‌آبادی با توجه به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: همه باید در راستای اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و روحیه جهادی گام برداریم که راه گریز از مشکلات است.

captcha