کد خبر: 1391859
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
عضو کمیسیون برنامه‌ریزی مجلس:

تغییر فکر و نگرش مردم و مسئولان از ملزومات تحقق نام سال است

گروه سیاسی: باید بین فرهنگ و اقتصاد رابطه برقرار شود، مردم تلاش کنند تا فعالیت‌های آن‌ها هدفمند و اقتصادی شود، تغییر فکر و نگرش مردم و مسئولان از ملزومات تحقق نام سال است.

هادی قوامی، منتخب مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه باید بین فرهنگ و اقتصاد رابطه برقرار شود، گفت: مردم تلاش کنند تا فعالیت‌های آن‌ها هدفمند و اقتصادی شود.

وی با بیان اینکه باید همت‌ها نیز در این راستا جهادی شود، گفت: مسئولان، پویاتر وارد عرصه شوند و در جذب اعتبارات تلاش بیشتری کنند. مدیران متولی در بخش فرهنگ و اقتصاد باید گروهی را تشکیل داده و برای تحقق هرچه بهتر فعالیت‌های این دو حوزه همگام با یکدیگر تلاش کنند.

رویکردها متناسب با حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی شود

قوامی با تأکید بر اینکه برای تحقق نام امسال باید فکرها و نگرش‌ها تغییر کند، گفت: باید باورها و رویکردها متناسب با نگاه مورد نیاز برای حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی شود که اگر این امر تحقق یابد شاهد تحول خواهیم بود.

عضو کمیسیون برنامه‌ریزی و بودجه مجلس گفت: برای تحقق هرچه بهتر نام امسال، باید بین مردم، فرهنگ کار اقتصادی ایجاد شود، به‌عنوان مثال باید یک کشاورز به فعالیت‌های کشاورزی خود توجه کند که آیا اقتصادی است و یا خیر.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری، امسال را با نام «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری کرده‌اند و همانگونه که معظم‌له تأکید کرده‌اند برای تحقق آن، همگان مسئولیت دارند. در این راستا، آحاد مردم و مسئولان، هر یک به نوبه خود مسئولیت دارند و باید برای تحقق نام سال تلاش جهادی کنند.

captcha