حسین خاکساری هرندی، مدیرمسئول مهد قرآن اصفهان و شعب آن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با راهاندازی بنیاد بینالمللی حفظ قرآن، گفت: با توجه بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن و کارهای مختلفی که نهادهای دولتی مختلف در این زمینه انجام دادند، این بنیاد راهاندازی شد.
وی در ادامه با اشاره به راهاندازی یک بنیاد بینالمللی حفظ قرآن توسط وهابیت، در رابطه با دیگر اهداف راهاندازی این بنیاد اظهار کرد: از یک سو با توجه به اینکه بنیاد بینالمللی حفظ قرآن وهابیت با هدف پیگیری اهداف دیگری راهاندازی شده و از سوی دیگر در کشور مرکز منسجم و منظم، بدون انجام کارهای موازی برای اجرای این طرح وجود نداشت، مؤسسات قرآنی فعال که در کشور کار حفظ قرآن را انجام میدادند، برآن شدند تا تشکلی که بتواند تمامی این کارها را ساماندهی کند، راهاندازی کنند که تحت پوشش فعالیتهای مردمی و خودجوش این کار ادامه پیدا کند.
راهاندازی بنیاد بینالمللی حفظ قرآن با حضور مؤسسات مطرح
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان تصریح کرد: پیرو تصمیمات اتخاذ شده، اساسنامه ابتدایی تهیه، هیئت امناء و هیئت مدیره با حضور مؤسسات مطرح کشور تشکیل و این بنیاد فعالیت اولیه خود را آغاز کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به اینکه این مدیران دردآشنای کار حفظ قرآن هستند و پیش از بیانات مقام معظم رهبری در این راستا و با توجه به موجهای جدید موجود در کشور کار حفظ قرآن را در کشور هدایت میکردند با توجه به تخصص و تجربهای که این گروه کسب کردهاند، بنیاد بینالمللی حفظ قرآن دارای آیندهای روشن است.
خاکساری با اشاره به توجه و حمایت از این بنیاد تصریح کرد: از سویی دیگر باید کمکهای مردمی و حمایتهای مادی ضمیمه کار شود تا این بنیاد بتواند به آنچه که مقام معظم رهبری خواستهاند برسد.
حمایت بنیاد از مؤسساتی که کار حفظ قرآن انجام میدهند
وی در ادامه افزود: اولین مرحله کار بنیاد ساماندهی و تشکیل هیئت امناء و هیئت مدیره بود، مرحله بعدی کار این بنیاد در زمینههای پژوهشی، آموزشی و ساماندهی؛ اعم از ساماندهی حفاظ، مراکز، حمایت از مراکزی که کار حفظ انجام میدهند و جمعبندی در سبک و سیاق حفظ است.
عضو هیئت مؤسس بنیاد بینالمللی حفظ قرآن بیان کرد: در این بنیاد کارگروه طرح و برنامهای ایجاد شده است تا تمامی طرحها و برنامههای در نظر گرفته شده را بصورت کشوری و بینالمللی انجام دهد.
وی در ادامه در رابطه با عضوگیری بنیاد تصریح کرد: مؤسسات موجود هیئت مؤسس هستند، اما باید توجه داشت که بیش از دهها و صدها مؤسسه و افرادی در کشور وجود دارند که در زمینه حفظ قرآن فعالیت میکنند و بنیاد در ادامه کار خود از نظرات این گروه نیز بهره خواهد برد.
خاکساری اظهار کرد: بنیاد بینالمللی حفظ قرآن کاری مثبت و یک نیاز تلقی و در ادامه توسط هیئت مؤسس راهاندازی شد. راهاندازی این بنیاد با توجه به کارهایی که دشمنان در حال انجام آن هستند، ضروری بود، زیرا این بنیاد محدود به کشور نبوده و بینالمللی است.