
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، هانی معلمی، مشاور اجرایی وزارت آموزش و پرورش روز گذشته، 19 فروردین ماه در نشست کمیته همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش منطقه یک کشور که با حضور معاونان 8 استان کشور در سالن اجتماعات ادارهکل آموزش و پرورش گیلان برگزار شد، با اشاره به اینکه مهم ترین ماموریت آموزش و پرورش تربیت دینی و اسلامی جوانان و نوجوانان است، اظهار کرد: ما اینجا حضور داریم تا ظرفیت های پنهان را آشکار کنیم و معاونان پرورشی دیگر استان ها نیز این ظرفیت ها را به استان خود منتقل کنند.
وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه و آموزش و پرورش دو نهاد تأثیرگذار در مسائل تربیتی و آموزشی هستند، افزود: محور اصلی فعالیت این دو نهاد در راستای گسترش تعلیم و تربیت اسلامی و نهادینه شدن فرهنگ دینی در سطح مراکز آموزشی می باشد.
معلمی با بیان اینکه آموزش و پرورش وظیفه تربیت نیروی انسانی را به عهده دارد، گفت: حضور روحانیون در مراسم های مناسبتی، برگزاری نماز جماعت و ... مدارس موثر است و می تواند در کنار خانواده ها برای رسیدن به تربیت مطلوب دانشآموزان کمک کند.
مشاور اجرایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه همایش علمی «تربیت اسلامی و فضای مجازی؛ چالش ها و راهکارها» با محوریت 5 موضوع برگزار می شود، تصریح کرد: شناخت نظریه ها و دیدگاه های تربیت اسلامی در فضای مجازی، تبیین فرصت ها و چالش های فراروی تربیت اسلامی در تعامل با فضای مجازی، تبیین اثرات و پیامدهای تربیتی فناوری های نو و فضای مجازی، تبیین راهکارهای توسعه و تعمیق تربیت اسلامی از طریق فضای مجازی و تبیین چگونگی تعاملات حوزه های علمیه با وزارت آموزش و پرورش در بهره گیری از فضای مجازی برای تربیت اسلامی از مباحث این همایش است.