کد خبر: 1392611
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴

ساخت زائرسرای یک‌هزار نفری برای مردم آذربایجان غربی در جوار حرم رضوی

گروه اجتماعی: امام جمعه ارومیه از ساخت زائرسرای یک هزار نفری برای زائران آذربایجان غربی در جوار حرم رضوی در مشهد مقدس با همکاری بنیاد زائر امام رضا‌(ع) استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سید‌مهدی قرشی، امام جمعه ارومیه صبح امروز، 20 فروردین‌‌ در نخستین نشست هیئت مؤسسان بنیاد زائر امام رضا‌(ع) آذربایجان غربی که در دفتر امام جمعه ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: برای ساخت زائرسرای ویژه زائران استانی حرم رضوی‌ بنیاد ویژه‌ای با نام بنیاد زائر با حضور مسئولان شهری و استانی، جمعی از اصناف و بازاریان و نمایندگان مردمی در آذربایجان غربی راه‌اندازی شده که وظیفه جمع‌آوری کمک‌های مردمی را برای احداث این زائرسرا بر‌عهده دارد.

وی اظهار کرد: شهرداری مشهد نیز در این خصوص همکاری بسیار خوبی داشته و زمینی در نزدیکی حرم مطهر امام رضا‌(ع) در اختیار آذربایجان غربی قرار می‌دهد تا ساخت این زائرسرا در سریع‌ترین زمان به انجام برسد.

حجت‌الاسلام قرشی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در‌خصوص ساخت این زائرسراها برای پذیرایی از زائران حضرت امام رضا‌(ع) گفت: گام‌های بلندی در راستای تحقق منویات معظم‌له برداشته‌ شده و امیدواریم بتوانیم روند ساخت این زائرسرا را برای مردم استان، با سرعت بیشتری تداوم ببخشیم.

امام جمعه ارومیه در پایان با قدردانی از همراهی و مشارکت اولیه شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه در راستای تسریع در احداث این زائرسرا افزود: امیدوار هستیم مردم خیر و نیکوکار استان نیز کمک‌های مالی لازم را در این خصوص داشته باشند تا عقب‌ماندگی‌های استان در این خصوص نسبت به استان‌های دیگر جبران شود.

captcha