به گزارش خبرگزاری بی المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، جواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی امروز، 26 فروردین در نشست خبری با خبرنگاران، اصحاب رسانه را بازوان توانمند در فرهنگسازی عرصه سلامت دانست و اظهار کرد: کمبودهای حوزه بهداشت و درمان کشور در شرایط فعلی با وجود محدودیتهای منابع مالی تنها با عزم و مدیریت جهادی جبران میشود.
وی با بیان اینکه دانشگاهها هویت هر منطقه و استان از نظر جایگاه علمی، فیزیکی و فرهنگی محسوب میشوند، اضافه کرد: جایگاه دانشگاه در نظام اسلامی جایگاه مترقی است.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی به سبب اینکه دو رویکرد مهم آموزشی و سلامت دارد نباید بر مبنای افکار جناحی، سیاستهای فردی و جناحی اداره شود چراکه این عرصه پاسخگوی سلامت مردم در جامعه است و افراد و گروهها باید اصل خدمترسانی به مردم را در این حوزه متکی بر اصل شایستهسالاری بدانند.
آقازاده، خدمترسانی را رویکرد اصلی فعالیتهای حوزه بهداشت و درمان استان معرفی کرد و افزود: بخش سلامت در کشور همطراز با بخش امنیت یک جریان ملی است و باید برنامههای ملی بلندمدت برای رسیدن به تحولات بنیادی در این عرصه داشته باشیم.
ایجاد انضباط مالی اولین گام در تحقق اهداف اقتصادی شعار سال
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در رابطه با اقدامات عملی درخصوص تحقق شعار سال اظهار کرد: اولین اقدام ایجاد انظباط مالی در دانشگاه، برنامهدار کردن و بودجهمند ساختن فعالیتهاست تا بر اساس سیاستهای کلی نظام سلامت در سال جدید اهداف را در یک مسیر روشن پیگیری کنیم.
این مقام مسئول همچنین به بند دوم سیاستهای ابلاغی نظام سلامت از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد که در آن بر لزوم آگاهیبخشی مردم از حق و حقوق خود در عرصه درمان و سلامت و مطالبه جدی آن تأکید شده است.
آقازاده با بیان اینکه زیرساختهای حوزه درمان استان مشکلات جدی دارد، افزود: تخصیص بخشی از منابع آزاد شده از محل هدفمند کردن یارانه به حوزه بهداشت و درمان کشور میتواند راهگشای بسیاری از کمبودهای موجود در این بخش باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه فرهنگ یک بحث جامعی است که عرصههای مختلفی همچون ارزشهای دینی، قومی و اقلیتهای دینی را دربرمیگیرد، گفت: برای رسیدن به نقطه تعالی در تحقق شعار سال و مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ باید به یک تعریف توافقی از فرهنگ ملی که بتواند پاسخگوی تمامی نیازهای افراد و قومیتها باشد، داشته باشیم.