کد خبر: 1396094
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
امام جمعه میاندوآب اظهار کرد:

پذیرش عمومی؛ اصلی لازم برای اثربخشی طرح‌های فرهنگی

گروه اجتماعی: طرح‌های فرهنگی زمانی می‌تواند اثربخشی و کارآیی لازم را داشته باشند که به‌خاطر تبلیغ درست نه به‌واسطه تحمیل و اجبار مورد پذیرش عمومی قرار گیرند.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده، امام جمعه میاندوآب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: طرح‌های فرهنگی برنامه‌ریزی‌شده از سوی مدیران باید بتواند پاسخگوی نیازهای حوزه دین و فرهنگ در جامعه باشد زیرا‌که مهم‌ترین شاخصه فعالیت‌های فرهنگی مطالبه مردمی است.

وی با اشاره به اهمیت نقش مدیران در تحقق شعار سال، افزود: مدیران فرهنگی باید با برنامه‌ریزی و ارائه طرح‌های فرهنگی که با عزمی ملی و مدیریتی جهادی همراه است در کنار جذب مردم، برای رشد و تعالی فرهنگ ایرانی اسلامی تلاش کنند.

وی با تأکید بر اجرای درست طرح‌های قرآنی در تغییر گرایش و سبک زندگی مردم، افزود: مقام معظم رهبری با نام‌گذاری سال جاری به‌عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی امر خطیری را بر‌عهده مدیران فرهنگی گذاشتند.

‌حجت‌الاسلام حسن‌زاده ادامه داد: روحیه اشرافی حاکم بر زندگی بعضی افراد باعث رواج مصرف‌گرایی و هزینه کردن بر نیازهایی می‌شود که کاربری خاصی به‌غیر از رواج تجمل‌گرایی و چشم و هم‌چشمی در جامعه دارد.

این مقام مسئول معتقد است که هر کشور و ملت زمانی می‌تواند به خودکفایی و رشد و توسعه دست یابد که تقلیدکننده صرف از فرهنگ بیگانه نباید بلکه با تکیه به داشته‌های خود تهدیدهای موجود را به فرصت‌های توسعه‌محور تبدیل کند.

امام جمعه میاندوآب با تأکید بر ضرورت اجرای طرح‌های فرهنگی در سطح ملی، افزود: کلید دست‌یابی به اجرایی شدن طرح‌های ملی در همراهی اقشار مختلف مردم است و تا زمانی‌که حلقه وصل یعنی پذیرش سبک زندگی اسلامی نباشد، یقیناً موفقیتی حاصل نمی‌شود.

captcha