کد خبر: 1396711
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۰
امام جمعه شهربابک:

پیشرفت‌های ایران مدیون اعتماد به نفس ملی است

گروه سیاسی: تمام پیشرفت‌های هسته‌ای و غیرهسته‌ای ملت ایران مدیون اعتماد به نفس ملی است و ملت ایران خواهان پافشاری و ایستادگی گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای بر مواضع صریح و شفاف نظام جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام علی منتظری، امام جمعه شهربابک 29 فروردین در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن به جایگاه و شخصیت زن از دیدگاه اسلام پرداخت و گفت: بعضی از اقوام و ملت‌هایی که ارتباطی با وحی الهی نداشته و غرق در هوای نفس و افکار غلط بودند، قضاوت‌های ظالمانه‌ای را نسبت به جایگاه زن روا داشتند.

وی افزود: مکتب اسلام علاوه بر اینکه خلقت زن و کیفیت وجودی او را مانند مرد دانسته است، زن را مصداق کاملی از انسان می‌داند، او را دارای روح الهی و حق مالکیت در زندگی دانسته و برخلاف قضاوت‌های ظالمانه‌ای که در شرق و غرب وجود دارد، زن را موجودی عاقل و با اراده، شریک زندگی مرد و تشکیل‌دهنده نیمی از زندگی عنوان می‌کند.

امام جمعه شهربابک با تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی و نیروی زمینی و سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: دو نهاد ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی هستند که در خدمت اهداف انقلاب اسلامی و آماده فداکاری و جانفشانی هستند و در دهه چهارم انقلاب اسلامی نیز با تمام وجود دستاوردهای بزرگتری را به نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران اهدا می‌کنند.

حجت‌الاسلام منتظری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی تمام پیشرفت‌های هسته‌ای و غیرهسته‌ای ملت ایران را مدیون اعتماد به نفس ملی دانست و افزود: ملت ایران خواهان پافشاری و ایستادگی گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای بر مواضع صریح و شفاف نظام جمهوری اسلامی است و در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمن ذره‌ای کوتاه نمی‌آید.

امام جمعه شهربابک رسیدگی به این شهرستان و برطرف‌سازی مشکلات و معضلات عمرانی و بهداشتی این شهرستان را خواستار شد و ضمن تقدیر از مسئولان در پیگیری مطالبات بر حق مردم گفت: با وجود منابع عظیم مس و فیروزه در گوشه و کنار این شهرستان چه خسارت‌ها و ضررهایی که مردم در اثر آلایندگی‌ها متحمل نشده‌اند.

captcha