کد خبر: 1397892
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶

برگزیدگان مسابقه اینترنتی قصه فدکیه معرفی شدند

گروه فضای مجازی: اسامی برگزیدگان مسابقه اینترنتی قصه فدکیه اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، پس از پایان یافتن مهلت برگزاری مسابقه اینترنتی قصه فدکیه، نفرات برتر این مسابقه اعلام شد.

برگزیدگان مسابقه اینترنتی قصه فدکیه که توسط گروه رسانه‌ای بیت الزهرا(س) وابسته به هیئت یا فاطمه الزهرا(س) بابل برگزار شده بود، اعلام شد.

برگزیدکان این مسابقه به ترتیب، برنده کمک هزینه سفر به عتبات عالیات خانم نسا ثانوی‌سورکی از شهرستان ساری، برنده کمک هزینه سفر به مشهد مقدس‌ علی‌اصغر یحیوی‌نسب ‌از شهرستان کرج و برنده کمک هزینه سفر به قم و جمکران محمدابراهیم عامریان از شهرستان شاهرود اعلام شده است.

گفتنی است به ۱۸ نفر از سایر شرکت‌کنندگان در این مسابقه نیز‌، به رسم یادبود هدایائی اهدا خواهد شد که اسامی آنان در سایت مسابقه به نشانی www.beytozahra.com قابل مشاهده است.

این مسابقه پس از بررسی و تحقیقات و مشورت‌های مختلف با علماء و کارشناسان مربوطه جهت شناساندن مظلومیت حضرت زهرای اطهر(س) و ترغیب محبان اهل بیت به شناختن هرچه دقیق‌تر وقایع بعد از رحلت حضرت رسول(ص)‌، توسط گروه رسانه‌ای بیت الزهرا(س) وابسته به هیئت یا فاطمه الزهرا(س) بابل طراحی و برگزار شد.

captcha