کد خبر: 1398790
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۹
فرماندار بشرویه:

تحقق امنیت و سلامت جامعه، نیازمند فرهنگ‌سازی از سوی مسئولان است

گروه اجتماعی: سلامت روح و جسم و امنیت هر دو مکمل یکدیگر هستند و باید باهم باشند؛ لذا در تحقق این مهم از هم‌اکنون باید تلاش جدی برای فرهنگ‌سازی در این زمینه صورت گیرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمدعلی مهدی‌نژاد، فرماندار بشرویه عصر روز گذشته، دوم اردیبهشت در کارگروه امنیت و سلامت غذایی شهرستان بشرویه سالروز تأسیس سپاه پاسداران را که بهترین حافظ نظام بوده است را تبریک گفت و با اشاره به اینکه امسال سالروز سپاه پاسداران و هفته سلامت همزمان با هم است، بیان کرد: امنیت و سلامت دو مزیت مهم هستند.



وی با اشاره به اینکه بحث سلامت مهم‌تر از امنیت است، اظهار کرد: اگر در یک جامعه افراد با فکر و جسم سالم بودند آنگاه این افراد می‌توانند امنیت را فراهم کنند.



فرماندار بشرویه با بیان شعار هفته سلامت با عنوان «یک عمر سلامتی با خود مراقبتی» عنوان کرد: ما می‌توانیم با مراقبت از خود یک عمر سلامتی روح و جسم خود را تضمین کنیم.



مهدی‌نژاد تأکید کرد: سلامت روح و جسم هر دو مکمل یکدیگر هستند و باید باهم باشند؛ لذا در تحقق این مهم از هم‌اکنون باید تلاش جدی برای فرهنگ‌سازی در این زمینه صورت گیرد.



وی روش عملی‌کردن این مبحث مهم را تنها از طریق آگاه‌سازی، تبلیغات و آموزش به مردم در این راستا دانست و بیان کرد: فرهنگ‌سازی و ترویج این شعار را می‌توان ابتدا از طریق کارمندان، دانش‌آموزان و سپس مردم و تمام جامعه عملی ساخت.



فرماندار بشرویه ورزش را یکی از مسائل مهم و تأثیرگذار در این راستا عنوان کرد و گفت: برنامه دوچرخه‌سواری برای کارمندان و رؤسای ادارات باید برگزار شود و درصورت مستمر بودن این امر از آن فرد تقدیر می‌شود.

captcha