
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجتالاسلام مهدی ستوده، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل دوم اردیبهشت با حضور در حوزه علمیه مشکینشهر، در جمع طلاب این حوزه به بیان مطالبی در خصوص تحقق شعار امسال پرداخت و همگان را در این امر مسئول دانست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل ضمن تبریک فرخنده سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) به وظیفه خطیر طلاب در زمان حال اشاره کرد و افزود: به نقل یکی از بزرگان دوران طلبگی همانند کندن چاهی با سوزن است و نیاز به پشتکار و صبر و تحمل بسیاری نیاز دارد در حقیقت دوران طلبگی همانند پی یک ساختمان است و اگر پی یک ساختمان محکم نباشد آن ساختمان نیز محکم نخواهد بود.
حجتالاسلام ستوده در ادامه با اشاره به فضایل بی شمار حضرت زهرا(س)، گفت: حضرت زهرا(س) در بین معصومین(ع) جوانترین معصوم بود ولی با این وجود ۱۴۰ لقب داشت که این از فضایل آن حضرت بود و لقب امابیها که لقب حضرت زهرا(س) است نشاندهنده این موضوع است که او با وجود سن کم مادر پدر بزرگوارش نیز بود و در سختیها غمخوار پدرش بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی در ادامه گفت: طلاب در فرهنگسازی اهداف شعار سال نقش مهمی دارند که در زمینه فرهنگ و اقتصاد به مردم آگاهی بخشند.