کد خبر: 1399454
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۵

مسابقات قرآن در زرند برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و دومین دوره مسابقات حفظ، قرائت، اذان و تفسیر قرآن کریم استان کرمان 4 اردیبهشت‌ با حضور 700 دانش‌آموز و به میزبانی شهرستان زرند در آموزشگاه ولایت‌ زرند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حمید صادقی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان زرند‌ 4 اردیبهشت در سی و دومین دوره مسابقات حفظ، قرائت، اذان و تفسیر قرآن کریم استان کرمان با اشاره به استقبال خوب دانش‌آموزان از این مسابقات گفت: شهرستان زرند به‌عنوان شهری مذهبی و با ریشه دینی و انقلابی شناخته می‌شود و همواره در مسابقات قرآن و معارف اسلامی در سطح استان‌، یکی از سکوهای برتر در اختیار دانش‌آموزان زرندی است.

وی عنوان کرد: همه ما معتقد هستیم، قرآن کریم بزرگ‏ترین هدیه الهى براى انسان‌هاست‌ به همین سبب امت اسلامى آن گونه که شایسته است، باید برای استفاده از این میراث ارزشمند از خود همت نشان دهد.

مدیر آموزش و پرورش زرند‌ با قدر‌دانی از برگزارکنندگان این مسابقه معنوی گفت‌: امروز دبیران قرآن و معارف اسلامی در سطح شهرستان زرند با تمام توان‌ سعی دارند تا زمینه آشنایی بیش از پیش نسل جوان با علوم قرآنی را فراهم کنند‌.

وی عنوان کرد: در دوره گذشته این مسابقات نیز دانش‌آموزان زرندی توانستند خوش بدرخشند و برخی رتبه‌های برتر استان را از آن خود کنند که امید است در سی و دومین دوره این مسابقات، شاهد ارتقای سطح کیفی و کمی دانش‌آموزان زرندی باشیم.

captcha