کد خبر: 1400721
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۱
بهبودی:

دو‌ سوم اعتبارات دارالقرآن را با عزم ملی و مدیریت جهادی تأمین می‌کنیم

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر امور موسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن اظهار کرد: در همایش دوروزه این سازمان قرار بر این شد تا برای تحقق بحث اقتصاد در شعار امسال، دو سوم اعتبارات سازمان در سال جاری را با عزم ملی و مدیریت جهادی تأمین کنیم.

حسین بهبودی، مدیر امور موسسات و استان‌های سازمان دارالقران‌الکریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به همایش دوسالانه سازمان دارالقرآن که طی روزهای پنجم، ششم و هفتم اردیبهشت‌ماه در استان قم برگزار شد، اظهار کرد: بیست و دومین همایش سراسری مسئولان و کارشناسان قرآنی ادارات کل تبلیغات اسلامی طی روزهای گذشته برگزار شد که در این همایش همانند سال‌های گذشته، سیاست‌ها و رویکرد سازمان دارالقرآن‌الکریم در خصوص اجرای برنامه‌های قرآنی پیش‌بینی شده برای سال جاری مطرح شد.

جمع‌آوری نظرات کارشناسان قرآنی و مدیران دارالقرآن‌ها
مدیر امور موسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن افزود: همچنین در این همایش دوروزه، کارشناسان قرآنی و مدیران دارالقرآن‌ها نظرات، پیشنهادات و ابهاماتی داشتند که مطرح شد، در جلساتی که به شکل تعاملی و دوسویه بود، نظرات دریافت شد که این نظرات باید جمع‌آوری و جمع‌بندی شود تا در اجرای برنامه‌ها مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: نکته خاص همایش امسال تبیین سیاست‌های مربوط به شعار سال جاری «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» بود که تحقق این شعار طبیعتا مورد توجه سازمان تبلیغات اسلامی قرار گرفته است و برنامه‌هایی که به شکل اختصاصی برای تحقق این خواسته و مطالبه مقام معظم رهبری پیش‌بینی شده بود، به شکل ویژه در این همایش مورد توجه قرار گرفت.

تصمیم جدی دولت برای تحقق و تخصیص بودجه قرآنی
بهبودی در ادامه عنوان کرد: از دیگر نکاتی که به طور ویژه در این همایش دوروزه مورد توجه قرار گرفت، حجم برنامه‌هایی بود که به اعتبار و استناد بودجه پیشنهادی و مصوبه مجلس شورای اسلامی در رابطه با اعتبارات قرآنی سال 93 مطرح شده بود که با توجه به کدهای امیدوارکننده که وجود داشته، به نظر می‌رسد دولت تصمیم جدی دارد تا نسبت به تحقق و تخصیص این بودجه اقدام کند.
مدیر امور موسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن یادآور شد: طبیعی است که ما برای برنامه‌ریزی و هزینه‌کردن این اعتبار که اعتبار قابل ملاحظه و فرصت مغتنمی است، باید پیش‌بینی‌های لازم را از قبل داشته باشیم تا امکان اسراف و هدررفت بودجه را به حداقل برسانیم یا از بین ببریم و بتوانیم استفاده بهینه‌ای از فرصت به دست آمده، داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: این سوال و ابهام در بدنه کارشناسی ما به وجود آمده بود که این حجم چگونه می‌تواند با این تعداد کارشناسان ما در حوزه اجرا سازماندهی شود که راهکارها هم با توجه به برنامه‌های پیش‌بینی شده عنوان شد؛ همچنین موضوع «اقتصاد» که مقام معظم رهبری نیز آن را سرلوحه شعار امسال قرار داده‌اند، به طور جدی مورد توجه قرار دادند در این همایش مورد توجه قرار گرفت و به بحث و بررسی پیرامون موضوع «اقتصاد» پرداختیم.

اجرای حجم کثیری از برنامه‌ها با یک سوم اعتبارات سازمان
بهبودی، ادامه داد: در این همایش دوروزه قرار ما بر این شد تا بتوانیم حجم کثیری از برنامه‌ها را با یک سوم اعتبارات دولتی یا یک سوم اعتبارات تخصیص پیدا کرده به سازمان تبلیغات اسلامی انجام دهیم، همچنین در این همایش راهکارهای تأمین آن دو سوم مابقی هزینه‌های مربوطه، مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت و کارشناسان نیز در این زمینه اظهار نظر کردند.
وی گفت: در نهایت قرار بر این شد تا بتوانیم دو سوم مابقی اعتبارات را با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری با عزم ملی و مدیریت جهادی تأمین کنیم؛ بخش قابل توجهی از این اعتبارات قطعاً باید توسط بخش مردمی، خیرین و علاقه‌مندان به ساحت مقدس قرآن تأمین شود و بخشی هم طبیعی است که دوستان در استان‌ها و شهرستان‌های خودشان باید پیگیری کنند و از اعتبارات ممکن آن را تأمین کنند.
مدیر امور استان‌ها و موسسات سازمان دارالقرآن یادآور شد: امیدواریم با عزم ملی و مدیریت جهادی بتوانیم بخشی از عقب‌ماندگی‌های فرهنگی به خصوص در حوزه دینی و قرآنی را تأمین کنیم و به جایی برسیم که برنامه‌های پیش‌بینی شده با همت کارشناسان قرآنی و مدیران دارالقرآن‌ها در استان‌ها محقق شود.

captcha