کد خبر: 1402950
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹
با همکاری شبکه قرآن و مرکز قرآن وزارت ارشاد؛

کارگروه مشترک تولید محصولات رسانه‌ای تشکیل می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاونت قرآن وعترت وزارت ارشاد، آمادگی خود را برای ورود قرآن به زندگی مردم از طریق تشکیل کارگروه مشترک با شبکۀ قرآن سیما برای تولید محصولات رسانه‌ای اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شنبه، سیزدهم اردیبهشت، معاون قرآن و عترت با مدیر شبکۀ قرآن و معارف سیما در محل دفتر معاونت دیدار کرد.
در این جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی ضمن خیر مقدم به گروسی، مدیر شبکۀ قرآن و معارف سیما و همراهان گفت: انتقال آموزه‌های قرآنی به نسل‌های آینده، کلید سلامت جامعه است.

وی گفت: وقتی مجموعه فعالیت‌های قرآنی، تبدیل به فرهنگ در یک جامعه می‌شود که این فعالیت‌ها به‌ درستی و با وجوه هنری خود در رسانه منعکس شود.

حشمتی تصریح کرد: فعالیت‌های قرآنی را باید با زبان رسانه به مردم منتقل کرد.

وی با اشاره به وجود یک واسط برای تبدیل سوژه‌ها و ایده‌ها به تولید رسانه‌ای بیان کرد: مجموعه معاونت آمادگی دارد در راه ورود قرآن به زندگی مردم از تشکیل کارگروه مشترک با شبکۀ قرآن  و معارف سیما برای تولید محصولات رسانه‌ای همکاری داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سیاست‌های کلان کشور و نیز مشکل اعتبارات گفت: باید مردم را تشویق کنیم تا به حوزۀ فعالیت‌های قرآنی وارد شوند.

حشمتی با طرح موضوع وقفیات قرآنی و حمایت خیرین از حوزۀ قرآن و عترت بر بازگشت قرآن به مساجد تأکید کرد و با بیان اینکه در مساجد ظرفیت‌های بالقوه‌ای از لحاظ مکان و نیز امکانات وجود دارد، پیشنهاد کرد که بهتر است فعالیت‌های قرآنی به جای اجرا در مؤسساتی که امکانات ضعیفی دارند و اجاره‌بهای آنها بالاست در شبستان مساجد صورت بگیرد که این کار معنویتی را هم با خود به همراه دارد؛ زیرا جایگاه اصلی قرآن در مساجد است.

حشمتی ادامه داد: تأثیرگذاری اینکه فردی در شبستان مسجد، حافظ قرآن شود بسیار متفاوت است تا اینکه این کار در یک مؤسسه قرآنی صورت گیرد.
معاون قرآن و عترت در پایان با بیان اهمیت رسانه‌ها، پیگیری مطالبات مردم را مهم دانست و تأکید کرد: کار معاونت قرآن  وعترت و شبکۀ قرآن و معارف باید مکمل یکدیگر باشند.
در این نشست هر یک از مدیران‌ کل معاونت قرآن و عترت و نیز مدیران بخش‌های مختلف شبکۀ قرآن و معارف سیما، نقطه نظرات خود را بیان کردند.
در ادامه مدیر شبکۀ قرآن و معارف سیما، ضمن تشکر از معاون قرآن و عترت برای تشکیل این جلسه، اظهار کرد: نزدیک بودن دیدگاه معاونت قرآن و عترت به حوزۀ هنر و رسانه را به فال نیک می‌گیریم.
حسن گروسی با اعلام رضایتمندی 90 درصد از مخاطبان شبکۀ قرآن و معارف سیما در نظرسنجی اخیر سازمان صدا و سیما اعلام کرد: این شبکه با افزایش‌ ببینده همراه بوده است.

وی ادامه داد: اولین درخواست مخاطبان شبکۀ قرآن، تولید فیلم و سریال دینی و مذهبی است. امسال 10 سریال و تله فیلم قرآنی تولید می کنیم و از کارگردانان به‌نامی مانند محمدحسین لطیفی و شاه‌حاتمی برای تولید دعوت شده است.

گروسی بیان کرد: کمک مالی برای تولید فیلم و سریال با موضوع قرآن و عترت مورد درخواست این شبکه است.
مدیر شبکۀ قرآن ومعارف در بخش دیگری از سخنانش با دعوت به وحدت و پرهیز از تشتت و پراکندگی، یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ظرفیت‌های خاصی، مانند هنر، مطبوعات، فضای مجازی، سینما و مانند آن را دارد که برای همکاری با شبکۀ قرآن و معارف سیما مناسب است.
گروسی با تأکید برای تسریع در تشکیل کارگروه مشترک، مشارکت معاونت در برخی برنامه‌های قرآن ومعارف سیما را خواستار شد. وی مشارکت در برنامۀ 1448 و چاپ کتاب آن و مسابقۀ فردوس را به معاونت پیشنهاد کرد.
این مقام مسئول با اعلام همکاری شبکۀ قرآن برای برگزاری نمایشگاه قرآن کریم گفت: ساخت فیلم مستند از نمایشگاه می‌تواند بر افزایش بازدیدکنندگان تأثیر داشته باشد. شبکۀ قرآن متعلق به همۀ دستگاه‌های قرآنی است و مشارکت در تولید دو تا سه برنامۀ قرآنی در طول سال را که ایجاد موج قرآنی می‌کند، خواستار هستیم.

captcha