کد خبر: 1403565
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۱
مسئول کانون قرآن دانشگاه پیام نور بیان کرد:

تمرکز بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن بر معرفی برترین پایان‌نامه‌ها

گروه فعالیت های قرآنی: ابراهیمی با انتقاد از روال موجود در بخش دانشگاهی نمایشگاه بین‌المللی قرآن، خواستار شد تا به جای پرداختن به امور هنری به ارائه پایان‌نامه‌هایی با موضوعات قرآنی پرداخته شود.

مهدی ابراهیمی، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) درباره برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اظهار کرد: معمولا در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم موازی‌کاری در بخش‌های مختلف زیاد اتفاق می‌افتد.
وی توضیح داد: به عنوان مثال در بخش دانشگاهی بیشتر غرفه‌ها محصولات و آثار خود را عرضه می‌کنند، اما برای مخاطب جذابیت ندارد. این آثار از نظر هنری به میزان دیگر آثار که در بخش هنری ارائه می‌شود، نیست و بهتر است دانشگاه‌ها بر مطالب علمی‌تر و کاربردی‌تر متمرکز شوند.
استفاده از ایده‌های دانشجویان
ابراهیمی بیان کرد: وجه متمایز بخش دانشگاهی باید عرضه پایان‌نامه‌های علمی، تحقیقات پژوهشی، نشست‌های تخصصی و ... باشد و به نظر من اینکه بیشتر حجم غرفه‌های دانشگاهی به آثار هنری اختصاص یابد، مناسب نیست. دانشجویان دارای ایده‌های خوبی در طرح‌های جدید هستند که غرفه‌های دانشگاهی می‌توانند از آنها بهره ببرند.
وی ادامه داد: رسالت ما در بخش دانشگاهی این است که در عرصه قرآن جذابیت‌های علمی این کتاب آسمانی را نشان دهیم و این در حالی است که وقتی شخصی وارد بخش دانشگاهی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم می‌شود، این را حس نمی‌کند.
مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور عنوان کرد: اگر بخش دانشگاهی را با بخش حوزوی نمایشگاه قرآن مقایسه کنیم ‌می‌بینیم که از لحاظ علمی به نسبت بخش دانشگاهی از سطح بالاتری برخوردار است.
نیازسنجی در موضوعات نشست‌ها
وی درباره نشست‌های برگزار شده در نمایشگاه قرآن تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از نشست‌هایی که در نمایشگاه قرآن توسط غرفه‌ها و نهادهای حاضر برگزار می‌شود، کاربردی و مورد نیاز جامعه هدف نیست. اگر در نمایشگاه نیازسنجی شود که چه قشر مخاطب چه نیازها و سئوالاتی را در ذهن خود دارد، مسلما این نشست‌ها نیز از جنبه علمی بودن صرف، خارج می‌شود و مفید فایده خواهند بود.
ابراهیمی یادآور شد: نشست هایی که در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی قرآن در بخش دانشگاهی برگزار می‌شود مطابق با فضای فکری بازدیدکنندگان نیست. در این نشست‌ها می‌توان موضوعات کاربردی و مبتلابه گروه‌های بازدیدکننده را مشخص کرد و در فرصتی کوتاه، نه نشست‌های طولانی، این مطالب را در سرفصل‌های مشخص ارائه کرد.
مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور تصریح کرد: اینکه تعداد روزهای نمایشگاه کاهش یافته است، اقدامی  مناسب است زیرا یک ماه نمایشگاه، خسته‌کننده و طولانی است و ساعت‌های برگزاری نمایشگاه که از 17 تا 24 است نیز مناسب فضای روزه‌داری و ایام تابستان است.

captcha