کد خبر: 1404353
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱

هدف اصلی رسانه‌های بیگانه ایجاد انحراف اعتقادی در نوجوانان است

گروه اجتماعی: امام جمعه خوی گفت: هدف اصلی شبکه‌های بیگانه و سایت‌های اینترنتی ضد‌اخلاقی، ایجاد انحراف در افکار، اندیشه و اعتقادات نوجوانان و جوانان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدرضی موسوی‌شکوری، امام جمعه خوی صبح امروز، 17 اردیبهشت در جشن تکلیف دانش‌آموزان این شهرستان اظهار کرد: این اقدام بسیار پسندیده است و جا دارد که انسان بلوغ خود را جشن بگیرد چون خداوند به‌واسطه نماز است که اعمال انسان را مورد پذیرش درگاه خود قرار می‌دهد.

وی خطاب به دانش‌آموزان گفت: همه باید از امروز این نکته را به‌صورت جدی مورد توجه قرار دهید که میان اعمال عبادی ما هیچ کدام به اهمیت نماز نمی‌رسد چون سایر اعمال هر کدام شروطی دارند اما نماز هیچ وقت از انسان ساقط نیست مادامی که عقل و شعور انسان سر جای خود است نماز ساقط نمی‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: در رساله‌های عملیه فقها مطرح شده است که اگر انسان توان داشت ایستاده بخواند، نتوانست تکیه بزند‌، اگر قدرت نداشت نشسته بخواند باز اگر نتوانست خوابیده بخواند و حتی اگر قدرت تکلم نداشته باشد باید با چشمان خود اشاره بکند بدین جهت است که رسول خدا(ص) می‌فرماید اگر نماز پذیرفته شد سایر اعمال نیز پذیرفته می شود.

وی در ادامه اظهار کرد: شما دانش‌آموزان سرشار از استعداد و ابتکارات و خلاقیت هستید که باید قدر دوران نوجوانی و جوانیتان را بدانید و تلاش کنید عمرتان را هدر ندهید آینده جامعه اسلامی ما به شما نیاز دارد، شما باید فراگیری دانش را جهت فهمیدن و خدمت کردن به جامعه خویش فرابگیرید نه برای به‌دست آوردن مدرک.

حجت‌الاسلام شکوری با تأکید بر اینکه هدف اصلی شبکه‌ها و رسانه‌های بیگانه ایجاد انحراف اعتقادی است، اضافه کرد: دشمنان اسلام و مسلمین برای منحرف کردن نسل امروز جامعه اسلامی برنامه‌های متعددی دارند و از تمامی ابزارهای مدرن همانند ماهواره‌ها و سایت‌های اینترنتی مبتذل استفاده می‌کنند لذا باید بسیار هوشمند و مواظب خود باشید.

captcha