علیمحمد ذوالفقاری، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: حمایت از زنان سرپرست خانوار از اولویتهای حمایت از مددجویان کمیته امداد بوده و رسیدگی به بهداشت و سلامت اجتماعی این مددجویان مورد تاکید معاونتهای کمیته امداد قرار گرفته است.
وی افزود: با توجه به وجود دو میلیون و 500 هزار زن سرپرست خانوار که حدود نیمی از آنها تحت پوشش این نهاد هستند ضروری است با نگاهی علمی و بررسی کارشناسانه کمکرسانی به این قشر از مددجویان عملی شود.
ذوالفقاری ارائه خدمات به مددجویان زن سرپرست خانواده را طبق شرایط اقلیمی، میزان تحصیلات و نوع نیاز آنان ضروری خواند و عنوان کرد: دولت باید با مشارکت همه نهادها و دستگاههای حمایتی نیاز این افراد و خانوادههایشان را شناسایی و درصدد حل این مشکلات برآید.
تشویق و تسهیل ازدواج زنان سرپرست خانوار
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد تعداد زنان سرپرست خانوار زیر 20 سال را که تحت حمایت این نهاد هستند را بیش 27 هزار بیان کرد و تصریح کرد: تشویق و تسهیل ازدواج زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد توانمندسازی این قشر و همچنین رسیدن به آرامش روانی و اجتماعی را در پی خواهد داشت.
ارائه بسته خدمتی ازدواج و جهیزیه برای مددجویان
ذوالفقاری تاکید کرد: تشویق زنان سرپرست خانوار به ازدواج با توجه به اینکه ازدواج این زنان یک اقدام توانمندسازکننده است در دستور کار قرار داشته و برای تشویق این افراد مشوقهایی درنظر گرفتهایم که از جمله آنها میتوان به عدم قطع مستمری فرزندان این زنان پس از ازدواج اشاره کرد.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد در ادامه به ارائه بسته خدمتی ازدواج و جهیزیه برای دختران تحت پوشش کمیته امداد اشاره و ابراز کرد: بیش از 600 هزار دختر در سن ازدواج تحت پوشش کمیته امداد بوده که از این تعداد 4 هزار زن سرپرست خانوار و 100 هزار جوان دختر و پسر مورد حمایت ازدواج کردهاند و از تسهیلاتی این کمیته برخوردار شدهاند.
وی در پایان گفت: پرداخت وام اشتغال، وام جهیزیه و بستههای خدماتی بیمهای از مواردی است که پس از ازدواج این افراد در اختیارشان قرار خواهد گرفت.