حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن مؤذنی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره فعالیتهای بنیاد شهید برای ترویج ارزشهای ایثار شهادت در جامعه گفت: یکی از اصلیترین رسالتهای این بنیاد، ترویج این فرهنگ بهویژه در میان قشر دانشآموز است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه قشر دانشآموز مستعد دریافت فرهنگ ایثار و شهادت و الگوهای دفاع مقدس است، بنیاد شهید با همکاری سایر نهادهای فعال در این عرصه اقدام به اجرای برنامههای متعدد در زمینه فرهنگ ایثار کرده است.
رسیدگی به امور فرزندان شاهد در دانشگاهها و مدارس
حجتالاسلام مؤذنی یکی از اصلیترین برنامههای بنیاد شهید را رسیدگی به امور فرزندان شاهد در دانشگاهها و مدارس عنوان کرد و افزود: 140 هزار دانشجوی شاهد در دانشگاههای کشور تحصیل میکنند که 30 هزار نفر در سطح تحصیلات تکمیلی هستند.
وی یادآور شد: همچنین 1800 نفر از فرزندان شاهد عضو هیئت علمی بوده و 70 هزار دانشآموز شاهد و ایثارگر در 1350 مدرسه شاهد تحصیل میکنند، این آمار نشان می دهد که فرزندان شاهد و ایثارگر از توان علمی بسیار بالائی برخوردار هستند.
معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه باید از این سرمایه عظیم به نحو احسن بهره برد، اظهار کرد: بنیاد شهید در سال جدید برنامههای مدونی برای رسیدگی به امور ایثارگران و خانوادههایشان همچنین ترویج ارزشهای ایار و شهادت تدوین کرده است.
تحول در طرح شاهد
وی بیان کرد: تحول در طرح شاهد با رویکرد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، کیفیتبخشی آموزشی و ایجاد فرصتها برای شناسایی و پرورش استعدادها از جمله مهمترین برنامههای بنیاد در سال جدید است.
معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ترویج ارزشهای ایثار و شهادت و رسیدگی به امور فرزندان شهدا باید از دبستان آغاز شود، از اجرای طرحهای متعدد در این زمینه خبر داد.
وی تصریح کرد: بنیاد شهید از ظرفیت مدارس شاهد برای ترویج ارزشهای ایثار و شهادت و بالا بردن سطح علمی فرزندان شاهد و ایثارگر بهره خواهد برد.